BoekStartfeest

Kom tussen 1 t/m 7 juni naar het BoekStartfeest in de bibliotheek. De allerjongste bezoekers van nul tot vier jaar en hun (groot)ouders krijgen dan een extra hartelijk welkom met BoekStart. 

Ontdek de magie van verhalen voorlezen tijdens het BoekStartfeest!

Kijk hier voor alle activiteiten
BoekStartfeest

Wat is BoekStart? 

De bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. BoekStart is een programma dat het lezen met kinderen van 0-4 jaar bevordert én ouders met jonge kinderen samen laat genieten van boeken. In de BoekStarthoek in de bibliotheek vind je een mooie collectie babyboekjes. Bij ouderbijeenkomsten krijg je handige tips over voorlezen aan jonge kinderen. Ook kun je samen met je kind meedoen aan allerlei activiteiten. Je ontmoet andere ouders en laat je baby/dreumes genieten van voorlezen, wat ontzettend goed is voor de taalontwikkeling!

Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit tijdens het BoekStartfeest en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Wat is BoekStart? 

Webinar

Hoe zorg je ervoor dat jij en je kind plezier beleven? Welke boeken zijn geschikt? Jolien Hesselberth vertelt hierover in het BoekStart Webinar een week voorafgaand aan de landelijke BoekStartdag (1 juni) en het BoekStartfeest. 

Het BoekStartwebinar voor ouders door Jolien Hesselberth is op donderdag 30 mei 2024 om 20.00 uur. Een webinar boordevol boekentips!

Meld je hier aan
Webinar

Zo word jij de beste verhalenverteller!

Heb jij een groeimeter gekregen bij een activiteit tijdens het BoekStartfeest?  Ontdek en volg de leesontwikkeling van je kind van 0 tot 2,5 jaar met deze Groeimeter. Kijk wat je kindje leuk vindt en speel daarop in, met handige tips in verschillende video's en in verschillende talen. 

Ontdek alle tips met de Groeimeter van BoekStart!

Ontdek de Groeimeter (tips voor voorlezen)
Zo word jij de beste verhalenverteller!

Meer over lezen met kinderen

BoekStart boekentips voor de allerkleinsten

BoekStart boekentips voor de allerkleinsten

Speciaal voor BoekStart hebben onze collega's een aantal leuke en grappige voorleesboeken geselecteerd.  

Leren lezen met BoekStart

Leren lezen met BoekStart

Lees je kindje voor met de boekjes uit het gratis BoekStartkoffertje.

Alles over voorlezen

Alles over voorlezen

Alles wat je moet weten over voorlezen en hoe de bibliotheek je kan ondersteunen.

Gratis lidmaatschap tot 18 jaar

Wist je dat je tot 18 jaar gratis lid kunt worden van de bibliotheek? Vraag snel jouw abonnement aan en begin meteen met lezen!
Word ook lid!
Gratis lidmaatschap tot 18 jaar