Disclaimer

Bibliotheek Theek 5 heeft veel zorg besteed aan de vormgeving en inhoud van deze site. De informatie komt uit betrouwbare bronnen en wordt zorgvuldig gecontroleerd. Mocht u toch informatie tegenkomen die volgens u niet correct is of als u suggesties of opmerkingen heeft, dan kunt u dit laten weten via info@theek5.nl. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u naar deze externe sites linkt, verlaat u de Theek 5-site en bent u gebonden door de gebruiksregels die voor de sites die u bezoekt gelden. Theek 5 is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.
 

Auteursrecht

Deze website is eigendom van Bibliotheek Theek 5. Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website liggen bij Bibliotheek Theek 5. U mag het materiaal op deze site alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Overname van (delen van) de site is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Bibliotheek Theek 5 en vermelding van de bron (www.theek5.nl).

Bibliotheek Theek 5 kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze site. Bij het plaatsen van foto- en filmmateriaal op deze website gaan we zo zorgvuldig mogelijk te werk.

Mocht u desondanks een foto of film tegenkomen waarvan u denkt dat de auteursrechten bij u liggen, laat het ons dan weten via info@theek5.nl. Herkent u zichzelf op een foto en wilt u liever niet op de site van Bibliotheek Theek 5 staan, dan kunt u dat ook melden via info@theek5.nl.