Alle nieuwsberichten

26-7-2021

Nieuw online magazine MEER

In deze editie een terugblik op onze voorstelling Taal & Geluk, interviews met Roxane van Iperen en Guido Weijers, onze programmering, zomertips voor kids en nog veel meer.

26-6-2021

Versoepelingen 26 juni

Vanaf 26 juni zijn er weer versoepelingen en wordt een bezoek aan de bibliotheek steeds weer normaler. 

21-6-2021

Expositie Biƫnnale: Beleef het Kloosterleven

Bezoek de mini-expositie, wandel de speciale Biënnale VVV-route en duik in de wereld van het Kloosterleven met prachtige visuals. Van 21 juni tot en met 15 augustus bij Theek 5 Oosterhout Centrum.

21-6-2021

Theek 5 Rijen vanaf 21 juni weer geopend

Theek 5 rijen is vanaf 21 juni weer geopend. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de verbouwing van de Boodschap en de bibliotheek. Streven is om eind september/begin oktober de 'nieuwe' Boodschap met daarin de bibliotheek te heropenen. Door de open verbinding die nu al is gecreëerd, is Theek 5 alleen bereikbaar via de hoofdingang van de Boodschap aan de Nassaulaan 62-64. De voormalige ingang aan het A. Adriaansenpad 1 is niet meer open. Alle vestigingen van Theek 5 zijn nu weer open en daar worden wij heel gelukkig van. Speciaal voor onze leden en bezoekers organiseren wij op 13 juli een spectaculaire voorstelling met o.a. een Masterclass Geluk van Guido Weijers. Daarnaast zijn er nog andere leuke openingsacties

9-6-2021

Wij hebben een mooie verrassing voor je!

Hoera, onze bibliotheken zijn weer open en daar worden wij heel gelukkig van! Natuurlijk willen wij dit met jou delen.

Altijd op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de bibliotheek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Altijd op de hoogte