Alle nieuwsberichten

2-7-2024

Een zomer vol activiteiten met de Zomerkaravaan in Oosterhout

Ook dit jaar gaat de Zomerkaravaan weer van start in de zomervakantie. Met 170 gratis activiteiten voor kinderen en jongeren uit de gemeente Oosterhout. Bij welke sluit jij aan?

20-6-2024

Taalheld Harrie wint publieksprijs

Prinses Laurentien reikte op 19 juni de prijzen uit voor de Taalheldenprijs van Stichting Lezen en Schrijven. Harrie, onze taalheld uit Gilze won met de meeste stemmen de publieksprijs. Gea uit Drenthe won de juryprijs.

20-6-2024

Activiteitencentrum De Bunthoef gaat verhuizen

Onze bibliotheekvestiging in Oosterheide, in activiteitencentrum de Bunthoef, gaat verhuizen. De huidige locatie aan de Bloemenhof in Oosterhout sluit op 5 juli voor de zomervakantie. Op 2 september opent een nieuwe, tijdelijke locatie aan de Beneluxweg.

18-6-2024

Lange wachtlijst om te reserveren? Lees je boek als e-book of luisterboek!

Is het boek wat jij wilt lezen al uitgeleend? Je kan deze natuurlijk reserveren. Maar, kijk ook eens of je deze kunt lezen als luisterboek of e-book! Dan lees je hem direct!

17-6-2024

Hulp nodig met het aanvragen van de energiebesparingssubsidie ISDE?

Heb jij je woning verduurzaamd? Je kunt mogelijk geld terugvragen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE). Hulp hierbij nodig? Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek helpen ze je.

Altijd op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de bibliotheek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Altijd op de hoogte