Speciaal voor jongeren

Ontdek je passies en talenten bij Theek 5! En met onze uitgebreide collectie en handige tips maak je je schoolleven een stuk makkelijker en leuker...

Studieplekken bij Theek 5

Sinds 2 juni zijn de studieplekken weer open in onze vestigingen en kun je in alle rust terecht om te studeren voor jouw proefwerk of examen. De studieplekken beschikken over gratis WIFI en stopcontacten voor het opladen van je laptop/device.

Registreren

Bij binnenkomst kun je een studieplek reserveren. Dit kan via onze registratiewijze (formulier of QR-code).

In onze vestiging in Baarle-Nassau/Baarle-Hertog moet je bij het gebruik van een studieplek je mondkapje ophouden.

Ontdek wat Theek 5 jou te bieden heeft!

Of je nu een werkstuk moet maken, aan het oefenen bent voor je auto- of scootertheorie of een studiekeuze moet maken: Theek 5 is er voor jou.

Maak gebruik van één van onze studieplekken in de bibliotheek zodat je rustig je huiswerk kunt maken of ontdek toffe nieuwe boeken in onze collectie. Wist je bijvoorbeeld dat we ook veel Engelse, Franse en Duitse boeken hebben? Super handig als je voor school een boek moet uitzoeken.

Als je het fijner vindt om boeken te lenen op je telefoon, tablet of e-reader of om naar boeken te luisteren hebben we in de Online Bibliotheek heel veel e-books en luisterboeken beschikbaar.

Download de Online Bibliotheek app

Boek 'n Trip

Met de gratis online Bibliotheek-app download je deze zomer de leukste e-books en luisterboeken. Ook als je nog géén lid bent van de bieb.

Gratis lidmaatschap tot 18 jaar

Wist je dat je tot 18 jaar gratis lid kunt worden van de bibliotheek? Vraag snel jouw abonnement aan en begin meteen met lezen!
Word ook lid!

Scholieren en studenten

Kom studeren bij Theek 5!

Anderstalige boeken

Zoek hier in onze collectie boeken in andere talen.

Het ontwikkelplein voor jongeren

Persoonlijke ontwikkeling voor jongeren.