Speciaal voor jongeren

Ontdek je passies en talenten bij Theek 5! En met onze uitgebreide collectie en handige tips maak je je schoolleven een stuk makkelijker en leuker...

Speciaal voor jongeren

Studieplekken bij Theek 5

De studieplekken zijn weer open in onze vestigingen! Hier kun je in alle rust terecht om te studeren voor jouw proefwerk of examen. De studieplekken beschikken over gratis WIFI en stopcontacten voor het opladen van je laptop/device. Je hoeft een plek niet te reserveren.

Wat moet ik regelen als ik 18 jaar word?

Kom voor deze en andere vragen naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek.

We helpen je graag verder met vragen over onder meer het aanvragen van studiefinanciering, een DigiD, huurtoeslag of je rijbewijs. We geven je informatie of verwijzen je door naar iemand die je verder helpt.

Je bent van harte welkom. Het is gratis, ook als je geen lid bent.

Informatiepunt Digitale Overheid
1978

Ontdek wat Theek 5 jou te bieden heeft!

Of je nu een werkstuk moet maken, aan het oefenen bent voor je auto- of scootertheorie of een studiekeuze moet maken: Theek 5 is er voor jou.

Maak gebruik van één van onze studieplekken in de bibliotheek zodat je rustig je huiswerk kunt maken of ontdek toffe nieuwe boeken in onze collectie. Wist je bijvoorbeeld dat we ook veel Engelse, Franse en Duitse boeken hebben? Super handig als je voor school een boek moet uitzoeken.

Als je het fijner vindt om boeken te lenen op je telefoon, tablet of e-reader of om naar boeken te luisteren hebben we in de Online Bibliotheek heel veel e-books en luisterboeken beschikbaar.

Download de Online Bibliotheek app

Gratis lidmaatschap tot 18 jaar

Wist je dat je tot 18 jaar gratis lid kunt worden van de bibliotheek? Vraag snel jouw abonnement aan en begin meteen met lezen!
Word ook lid!
Gratis lidmaatschap tot 18 jaar

Scholieren en studenten

Scholieren en studenten

Kom studeren bij Theek 5!

Anderstalige boeken

Anderstalige boeken

Zoek hier in onze collectie boeken in andere talen.

Het ontwikkelplein voor jongeren

Het ontwikkelplein voor jongeren

Persoonlijke ontwikkeling voor jongeren.