Onze faciliteiten

Al onze vestigingen bieden een keur aan voorzieningen van studie- en werkplekken, wifi tot computers en kranten en tijdschriften. Wij zetten ze hier voor je op een rij.

Onze faciliteiten

Kranten en tijdschriften

Alle Theek 5 vestigingen hebben een uitgebreide collectie tijdschriften voor volwassenen en jeugd. De tijdschriften (behalve het allernieuwste nummer) zijn ook te leen. Een groot gedeelte van de vestigingen heeft ook Nederlandse en buitenlandse kranten. De kranten zijn ter inzage.

 

Leestafel

Neem met je krant, favoriete tijdschrift of boek plaats aan onze leeftafel. Ook de uitgelezen plek waar je anderen ontmoet, met elkaar een kop koffie kunt drinken of informatie of verhalen kunt delen. 

Studie- en werkplekken

Bibliotheek Theek 5 biedt (startende) ondernemers en studenten fijne werkplekken met alle nodige faciliteiten. Een mooie werkomgeving, met alle informatie binnen handbereik en dat gewoon om de hoek. Maak gebruik van onze moderne faciliteiten. We bieden studie- en werkplekken in alle vestigingen (behalve in Lage Zwaluwe) inclusief en exclusief computers.

Wifi

In alle vestigingen van Theek 5 heb je gratis wifi tot je beschikking. Daarmee kun je met je eigen laptop, tablet of smartphone op internet.

Kopiëren, printen en scannen

In al onze vestigingen is een kopieerapparaat aanwezig dat kan printen, scannen en kopiëren. Aan het printen en kopiëren zijn kosten verbonden.

Kosten zwart-wit (per zijde)

  • A4-formaat: € 0,10
  • A3-formaat: € 0,20

Kosten kleur (per zijde)

  • A4-formaat: € 0,30
  • A3-formaat: € 0,40

Documenten voor de Belastingdienst (inclusief Toeslagen) mag je gratis printen. De uitleg staat bij de speciale computer. Vraag een medewerker om hulp als het niet lukt. Scannen is gratis.

Reken je kopieën en prints af door gepast te betalen in het geldkistje. Geld wisselen is helaas niet mogelijk.

 

Hoe gebruik ik het kopieerapparaat?

Download de handleiding

Computers

In alle Theek 5 vestigingen zijn publiekscomputers gratis beschikbaar. Iets opzoeken, printen of aan de slag voor school of werk? Ga je gang!

Voor de aangifte van de inkomstenbelasting en voor aanvragen Toeslagen is er speciaal een computer gereserveerd bij onze vestigingen in Made, Dongen, Gilze, Rijen, Baarle, Raamsdonksveer en Oosterhout Centrum. Documenten voor de Belastingdienst (inclusief Toeslagen) mag je gratis printen. De uitleg staat bij de speciale computer. Vraag een medewerker om hulp als het niet lukt.

Ruimte huren

Huur een ruimte bij Theek 5 voor je presentatie, vergadering of bijeenkomst.

Bekijk de ruimtes
894

Faciliteiten per vestiging

Op de vestigingspagina vind je een overzicht van alle aanwezige faciliteiten bij jouw Theek 5.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie rustige plekken waar ik kan studeren of werken?

Als student, zzp'er of flexwerker kan het fijn zijn om je laptop op te pakken en buiten de deur te gaan werken. Theek 5 biedt je een gratis plek om in alle rust te werken of te studeren. We hebben hiervoor in alle vestigingen (behalve in Lage Zwaluwe) werkplekken inclusief en exclusief computers. 

Hoe kan ik printen, kopiëren of scannen in de bibliotheek?

Dit kan via het kopieerapparaat dat in iedere vestiging aanwezig is. Download hier de flyer ‘Hoe gebruik ik het kopieerapparaat’

Kan ik bij jullie een ruimte huren voor een gezelschap/vergadering?

Het is mogelijk om spreekkamers, vergader- of cursusruimtes te huren bij onze vestigingen in Oosterhout, Raamsdonksveer en Dongen. Wij bespreken graag je wensen en kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk hier het overzicht van al onze ruimtes »

Heb je vragen of wensen, neem dan contact met ons op via info@theek5.nl of (085) 744 10 52. Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Kan ik gebruik maken van computers bij Theek 5?

Iets opzoeken, printen of aan de slag voor school of werk? Ga je gang! Maar let op, het zijn openbare computers, houd je daarom aan de volgende instructies:

  1. Een document gemaakt, gedownload of geprint? Als je het later nog nodig hebt; sla het op in je drive, op je USB-stick of mail het naar je eigen adres. Controleer daarna of de documenten zijn opgeslagen op de openbare computer via Start > Deze pc > Home en verwijder jouw documenten.
  2. Ben je ingelogd op één of meerdere websites? Log uit voordat je gaat.
  3. Laat de computer/werkplek netjes achter en vergeet ook je USB-stick niet.

Kan ik internetten bij Theek 5?

Internetten in de bibliotheek is mogelijk via de publiekscomputers die in de meeste vestigingen staan. Het gebruik van de computers is gratis. In alle vestigingen van Theek 5 heb je gratis wifi tot je beschikking. Daarmee kun je met je eigen laptop, tablet of smartphone op internet.

Kan ik onbeperkt gebruik maken van de computers?

Het zijn publiekscomputers bedoeld om iets op te zoek of te printen. Wil je langere tijd van een computer gebruik maken? Maak dan gebruik van een studie- of werkplek. Theek 5 biedt je een gratis plek om in alle rust te werken of te studeren. We hebben hiervoor in alle vestigingen (behalve in Lage Zwaluwe) werkplekken inclusief en exclusief computers.