Samen lezen in de bieb!

Vind jij het leuk om in een leesclub met anderen boeken te lezen en van gedachten te wisselen? Sluit aan bij één van de bestaande leesclubs of begin je eigen groep!

Samen lezen in de bieb!

Bestaande leesclubs

Momenteel hebben we een aantal leuke leesclubs die gebruik maken van de faciliteiten van Theek 5. Daarnaast werken we samen met Senia. Zij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten in onze vestigingen om nieuwe leesclubs te starten. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Een eigen leeskring starten

Begin jij liever een eigen, nieuwe groep? Dat kan! Om zelf te starten met een leesclub bij Theek 5 of voor meer informatie, neem je contact op met Ellen de Wijs.

Stuur een mail naar Ellen

Leeskringcollectie 2024-2025

Bekijk hier onze uitgebreide collectie, speciaal voor leeskringen!

Download de collectie
Leeskringcollectie 2024-2025

Hoe werkt het?

Je kunt voor jouw leesclub leescollecties aanvragen. Deze bestaan uit maximaal 12 exemplaren per collectie. De kosten hiervan zijn € 3,00 exclusief btw. Jullie mogen de leescollectie 6 weken lenen.

Zo vraag je een leescollectie aan:

  1. Meld je leesclub aan in de vestiging of stuur een e-mail naar Ellen de Wijs.
  2. Bestel de gewenste collectie bij de Leesclubshop.
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail van je bestelling.
  4. Je ontvangt nog een bericht als de leescollectie kan worden opgehaald in de vestiging van jouw keuze.

Wil je je bestelling annuleren? Dit kan gratis tot 2 maanden voor de leveringsdatum. Annuleer je binnen 2 maanden voor de leveringsdatum, dan betaal je het volledige bedrag.

Word lid van Theek 5

Met een abonnement op de bibliotheek heb je de keus uit duizenden boeken, e-books en luisterboeken voor thuis. Ook heb je als lid (thuis) toegang tot handige databanken en programma’s. En natuurlijk steun je met jouw lidmaatschap de bibliotheek!
Word lid!
Word lid van Theek 5