Kom in alle rust studeren in de bieb

We hebben studieplekken in alle Theek 5 vestigingen (behalve in Lage-Zwaluwe) inclusief en exclusief computers. Hier kun je in alle rust terecht om huiswerk te maken of te studeren voor jouw proefwerk of examen. Een mooie werkomgeving, met alle informatie binnen handbereik en dat gewoon om de hoek. 

De studieplekken beschikken over gratis WIFI en stopcontacten voor het opladen van je laptop/device. Je hoeft een plek niet te reserveren. 

Kom in alle rust studeren in de bieb

5 tips om te studeren in de bieb

Heb je binnenkort een toets, tentamen of examen? Wij hebben 5 tips voor je op een rijtje gezet waardoor je nóg beter kan studeren in de bibliotheek.

1. In alle rust studeren

Of je nu het liefst in stilte leert of met een muziekje op de achtergrond, het kan allemaal in de bibliotheek. Wel met oordopjes natuurlijk! In een aantal van onze vestigingen kun je zelfs een stilteplek reserveren. 

2. Gratis wifi

In al onze vestigingen is gratis wifi beschikbaar. Handig als je bronnen moet raadplegen. Of muziek wil luisteren via Spotify-web. Scheelt weer MB's uit je bundel.

3. Kennis, kennis, kennis

Als we íets hebben in de bibliotheek, dan is het kennis. In onze collectie en in mensen. Gebruik onze boeken als je gemaakte samenvatting net niet volledig genoeg is. Of stel je vraag aan één van onze medewerkers.

4. Neem niet te veel mee

En nee, dat zeggen we niet omdat we de bieb netjes willen houden. Maar te veel spullen zorgen voor afleiding. Een laptop, oplader, schrijfblok, studieboeken en je bibliotheekpas is genoeg.

5. Studeer samen

Alleen leren is goed, maar soms wel heel saai. Neem een vriend of vriendin mee die je motiveert en overhoor elkaar. En houd af en toe pauze om bij te kletsen. Ook heel belangrijk! 
 

Kennisbank

Wist je dat je bij de bibliotheek meer kan dan alleen boeken lezen? Je hebt ook toegang tot de kennisbank. Een verzameling van online cursussen, digitale kranten, handige websites en meer.

Tip: oefen voor je theorie-examen op theorie.nl en ontdek de uittrekselbank.