Muziek in de bieb

In alle Theek 5-vestigingen zijn 6 miljoen muziektracks digitaal te beluisteren op de computer via Muziekweb. Via deze streaming muziekdienst maak je kennis met heel veel muziek die je op andere sites niet kunt vinden. Daarnaast biedt Muziekweb een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.

Muziek in de bieb

Voor iedereen gratis beschikbaar in de bibliotheek

Je kunt alle liedjes via Muziekweb in onze vestigingen gratis beluisteren. Meer dan de helft van de tracks op Muziekweb bestaat uit origineel werk dat je op andere muzieksites niet zal vinden. Kom genieten van muziek in de bieb!

Op Muziekweb vind je een schat aan informatie over albums, artiesten en genres. Thuis kun je de muziek in fragmenten van 30 seconden beluisteren. Alle informatie over de muziek is ook thuis te bekijken.

De nieuwste cd´s en dvd´s lenen

De grootste muziekcollectie van Europa. Bij de Centrale Discotheek Rotterdam vind je meer dan 300.000 cd’s, zo'n 10.000 muziek-dvd’s en 300.000 lp’s. Allemaal te leen! Daarnaast muziekadvies en muziebwebwijzers.

De nieuwste muziektitels kunnen vanaf nu door iedereen aangevraagd worden. Voor leners van bibliotheken was er voorheen een wachttijd. Bibliotheekleden buiten Rotterdam kunnen cd’s niet reserveren, maar wel via de knop ‘attendeer mij’ een bericht per e-mail ontvangen zodra een exemplaar beschikbaar is op Muziekweb (het lenen van cd's bij Muziekweb kost € 4 per schijfje).

Naar Muziekweb
De nieuwste cd´s en dvd´s lenen