Ontwikkel jezelf en houd regie over jouw loopbaan

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen jouw loopbaan? Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en leer je graag van anderen? Kom dan naar het Ontwikkelcafé!

Ontwikkel jezelf en houd regie over jouw loopbaan

Jouw persoonlijke droom(loop)baan

Niet voor iedereen is een loopbaan een recht uitgestippeld pad. En zelfs al ben je tevreden met jouw werk, dan nog kunnen omstandigheden van buitenaf voor de nodige verrassingen zorgen. Bij het Ontwikkelcafé geven we handvaten die jou helpen om jouw pad uit te stippelen. Zo houd jij de regie over jouw loopbaan.

Voor iedereen

Het Ontwikkelcafé is er voor iedereen, of je nu werk zoekt, werknemer bent of zelfstandige. Welke vorm je ook aan je werkende leven geeft, bij jouw professionele ontwikkeling kun je af en toe best wat hulp en inspiratie gebruiken. Iedere maand hebben we een ander thema en nieuwe interessante gastspreker. Van goed leren kiezen, tot het ontdekken van je kwaliteiten of het maken van een onvergetelijke CV. Tijdens de bijeenkomsten zetten we in op persoonlijke ontwikkeling en behandelen thema’s die je helpen duurzame stappen te zetten in jouw loopbaan thuis èn in je werk. 

Inspireren met ontmoetingen

Ontmoeting is een belangrijk onderdeel van de bijeenkomsten. Er is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Je doet gegarandeerd nieuwe kennis en inspiratie op. Zo kun jij met een frisse blik even stil staan of juist in beweging komen. Natuurlijk onder het genot van een goede kop koffie of thee.

Vast moment in jouw agenda

Het Ontwikkelcafé vindt iedere eerste donderdag van de maand plaats in Oosterhout. In de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Elke maand informeren wij je over het aankomende thema en delen we tips om je ook online te blijven inspireren.

Meld je hier aan!

Aankomende Ontwikkelcafés

Samenwerkingspartners

Voor het Ontwikkelcafé werken wij samen met een aantal partners. De activiteiten die zij (online) organiseren helpen jou te ontdekken wat bij jou past. Naast inspiratie bieden ze ook praktische hulp. Zo leer jij met vertrouwen solliciteren en stappen zetten in jouw loopbaan. 

Samen solliciteren met De Levende Sollicitatiegids

De Levende Sollictatiegids wijst je de weg in de wereld van solliciteren! Bij Samen solliciteren met Walk&Talk (online) staat jouw zoektocht naar werk centraal. Je vindt oefeningen, ideeën en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Zij organiseren wekelijkse en maandelijkse online bijeenkomsten waar je tijdelijke collega werkzoekenden kunt ontmoeten. Hier vind je uitwisseling van praktische tips, support en enthousiaste aanmoedigen om nieuwe dingen te proberen om te komen bij een baan die past!

Meld je aan voor dit programma
Samen solliciteren met De Levende Sollicitatiegids

Beleef, inspireer, droom en ervaar met JobOn

JobOn is de landelijke community voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan. Zij organiseren diverse (online) bijeenkomsten die inspireren bij jouw zoektocht naar passend werk. 

Van jezelf krachtig presenteren via LinkedIn tot het zoeken naar jouw werkgeluk en online ontmoetingsmomenten. Hun workshops, webinars en wandelingen gaan in op allerlei thema’s die jou helpen om duurzame stappen te zetten in jouw loopbaan. 

Bekijk alle mogelijkheden en meld je snel aan voor een van de bijeenkomsten via JobOn.

Bezoek de website van JobOn
Beleef, inspireer, droom en ervaar met JobOn

Gratis online cursussen

Als lid van Theek 5 heb je gratis toegang tot ruim 160 uiteenlopende online cursussen en trainingen, waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
Bekijk het aanbod
Gratis online cursussen