Ontwikkelcafé Oosterhout

Ontwikkel jezelf èn je loopbaan! Deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt niet alleen een gratis en informele setting, maar ook een schat aan waardevolle inzichten. Als je nieuwsgierig bent naar persoonlijke ontwikkeling en graag leert van anderen, is het Ontwikkelcafé dé plek voor jou.
Ontwikkelcafé Oosterhout

Ontwikkelcafé Oosterhout

Het Ontwikkelcafé, een plek die openstaat voor iedereen, of je nu op zoek bent naar werk, een werknemer bent, of zelfstandige. Hier draait alles om persoonlijke ontwikkeling en boeiende thema's. Elke maand staat in het teken van een nieuw en interessant onderwerp, met een inspirerende gastspreker die nieuwe inzichten deelt. Tijdens deze bijeenkomsten nodigen we je uit om met gelijkgestemden in gesprek te gaan, ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Je kunt gegarandeerd nieuwe kennis opdoen en frisse inspiratie krijgen.

Een loopbaan is niet altijd een rechtlijnig pad, en zelfs als je tevreden bent met je huidige baan, kunnen andere aspecten van het leven uitdagingen met zich meebrengen. Bij het Ontwikkelcafé bieden we praktische handvatten die je zowel thuis als in je loopbaan kunnen ondersteunen.

Het Ontwikkelcafé vindt elke eerste donderdag van de maand plaats in Oosterhout, van 10.00 tot 12.00 uur. Het is meer dan alleen een opvolger van de Walk&Talk; het is een doorontwikkeling waarbij we samenwerken met partners zoals De Levende Sollicitatiegids en JobOn. Wij geloven in het creëren van een positieve ruimte waarin persoonlijke groei en professionele ontwikkeling hand in hand gaan.

Kom langs bij het Ontwikkelcafé en geef jezelf de kans om even stil te staan of juist in beweging te komen. Wij staan klaar om je te verwelkomen in deze boeiende community die gericht is op jouw groei en succes!