Boek 'n Trip

Met Boek ’n Trip kun je tijdens de zomervakantie kennismaken met de online Bibliotheek. Van 1 juli t/m 31 augustus 2021 kun je 10 e-books en 10 luisterboeken gratis lenen uit onze collectie die beschikbaar is voor jeugd. Je beleeft zo de mooiste verhalen gewoon op je telefoon of tablet.

Ook als je nog géén lid bent van de bieb.

Boek 'n Trip

Hoe kan ik meedoen aan Boek 'n Trip?

Heb je al een jeugdlidmaatschap bij Theek 5 en gebruik je deze al voor de online Bibliotheek? 
Gebruik dan deze gegevens om in te loggen op de website of app van de online bibliotheek. Je kunt direct gebruikmaken van ons volledige aanbod voor jeugd!   

Heb je een jeugdlidmaatschap bij Theek 5 maar nog nooit gebruik gemaakt van de online Bibliotheek? 
Download de gratis online Bibliotheek-app in de Google Play Store of App Store. Na het downloaden open je de app. Je logt in met het pasnummer en wachtwoord van je lokale bibliotheek. Na registratie van je e-mailadres krijg je direct toegang tot onze volledige collectie voor jeugdleden.  

Heb je (nog) geen jeugdlidmaatschap?  
Dan kun je een speciaal actie-account aanmaken voor Boek ’n Trip. Dit kan zowel op de website als in de app. In de app zie je direct bij het inlogscherm de mogelijkheid om een gratis account aan te maken. Liever via de website een account aanmaken? Volg dan de stappen op deze pagina. Vul enkele gegevens in en bevestig je e-mailadres, dan kun je meteen lekker lezen! 

*De Boek 'n Trip actie is afgelopen. Wil je graag verder lezen? Meld je aan bij Theek 5: dit is gratis voor iedereen onder de 18 jaar. 

Eenvoudig lezen en luisteren

Om kinderen en jongeren op weg te helpen in de online Bibliotheek-app staan er van 1 juli tot en met 31 augustus 2021 zomerse boekentips klaar voor de verschillende leeftijdsgroepen. Onderweg in de auto luisteren naar de boeken van John Green? Of vanuit de luie strandstoel op digitaal avontuur met De regels van Floor? Met de boekenselectie vinden ze eenvoudig geschikte boeken om te lezen of naar te luisteren.

Tips voor e-books en luisterboeken
Eenvoudig lezen en luisteren

Heel veel boekentips

Met deze zomeractie stimuleert Jeugdbibliotheek.nl kinderen en jongeren om ook tijdens de zomervakantie te blijven lezen.

Bekijk alle informatie en boekentips van Boek 'n Trip.

Gratis lidmaatschap tot 18 jaar

Wist je dat je tot 18 jaar gratis lid kunt worden van de bibliotheek? Vraag snel jouw abonnement aan en begin meteen met lezen!
Word ook lid!
Gratis lidmaatschap tot 18 jaar

Lezend de zomer door

Lezend de zomer door

Lezen is leuk en belangrijk. Hoe stimuleer en help je hierbij als ouder/begeleider? Theek 5 geeft tips.