Zomerse Digisnacks bij de bibliotheek

Proef deze zomer van handige apps en haal meer uit je telefoon, laptop of tablet. Krijg de smaak te pakken met de zomerse digisnacks bij de bibliotheek in Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Zomerse Digisnacks bij de bibliotheek

In juni staan er weer een aantal zomerse digisnacks op het menu bij Theek 5. Gebruik de zomer om jouw digitale vaardigheden op te frissen en meld je vandaag nog aan voor een cursus!

Digisnacks

De bibliotheek organiseert weer een aantal cursussen om je digitaal wegwijs te maken. Een mediacoach van Theek 5 praat je bij over verschillende onderwerpen. Na een korte presentatie van ongeveer een half uur is er nog volop tijd om het geleerde te oefenen. Deze zomer staan in de bibliotheek Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer verschillende  ‘Digisnacks’ op het programma:

Dongen

  • Online tickets kopen
  • Relaxt op reis

Oosterhout Centrum

  • AI: hoe werkt die?
  • Parkeerapps

Raamsdonksveer

  • Word Whatsapp Wijsneus
  • Online tickets kopen

Meer informatie en aanmelden

Krijg de smaak te pakken en proef deze zomer van deze handige digisnacks. Wees er snel bij want er zijn per digisnack maar een aantal plaatsen beschikbaar. De kosten voor een digisnack bedragen €5,-. Er staan laptops van de bieb klaar, maar je eigen laptop, tablet of telefoon meenemen mag ook en is ook vaak handiger. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.theek5.nl/digisnack of kom langs in de bibliotheek.

Bekijk het gehele programma en meld je aan