Vestigingen Theek 5 t/m 25 mei gesloten

Door de landelijk aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus is Theek 5 genoodzaakt om al haar vestigingen tot ten minste 19 mei te sluiten. Natuurlijk hadden we gehoopt dat we weer open konden, maar de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en collega’s staan altijd op de eerste plek. Wij leveren op deze manier weer onze maatschappelijke bijdrage om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Wil je blijven lezen, luisteren én leren? Dat kan!

De online bibliotheek is 24/7 bereikbaar. Een ruime keuze e-books, luisterboeken en tijdschriften. Heb je liever ‘papieren’ boeken, maak dan gebruik van ons Theek Away Loket. Dit is een tijdelijke reserveer- en ophaal service waardoor je gewoon boeken kunt blijven lezen en van andere materialen kunt genieten. Deze service bieden wij aan zolang de bibliotheken gesloten moeten blijven.
Kijk hier voor alle informatie over ons Theek Away loket.

Wat betekenen de maatregelen voor jou?

  • Alle bibliotheken zijn in ieder geval gesloten tot en met 25 mei
  • Alle activiteiten in onze vestigingen zijn geannuleerd tot en met 19 mei. Heb je een kaartje voor een activiteit binnen deze periode? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We bieden wel online activiteiten aan
  • Je kunt gebruik maken van ons Theek Away Loket om boeken te reserveren en op te halen.
  • Alle boeken en materialen zijn automatisch verlengd. Je hoeft ze dus niet terug te brengen. Wil je boeken of materialen terugbrengen dan is dit alleen mogelijk tijdens de openingstijden van ons Theek Away loket.

Wij realiseren ons heel goed dat de gevolgen van deze maatregelen niet plezierig voor je zijn. Weet dat het voor ons ook heel vervelend is om onze dienstverlening opnieuw te moeten beperken. Wij hopen op je begrip en medewerking. En wij hopen vooral dat we – met elkaar – op deze manier de verspreiding van het coronavirus echt terug kunnen dringen, zodat we snel weer als vanouds onze diensten kunnen verzorgen.