Vacature Medewerker Projecten & Activiteiten (16 uur) jongeren

Word jij blij van het organiseren van activiteiten? Ben je innovatief en heb je affiniteit met het werken met jongeren? Wil jij graag werken in een betekenisvolle, maatschappelijk en educatieve omgeving? Werk je graag nauw samen met collega’s en/of organisaties? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Vacature Medewerker Projecten & Activiteiten (16 uur) jongeren

Hoe ziet jouw dag eruit bij Theek 5? 

Jouw dag als medewerker projecten & activiteiten begint met een Teams-overleg met een collega uit een andere regio over het thema ‘80 jaar bevrijding van Nederland’. Samen kijk je naar de mogelijkheden om, in samenwerking met het voortgezet onderwijs, een mooi programma samen te stellen. 

Na het overleg heb je een netwerkbijeenkomst Duurzaamheid. Tijdens deze bijeenkomst geef jij een presentatie over het Theek 5 aanbod in de Week van Respect 2024. Tijdens deze week wordt extra aandacht gevraagd voor één van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals (SDG’s), namelijk “ongelijkheid verminderen’.  Na afloop van de bijeenkomst heb je enkele leuke gesprekken waaruit een toekomstige samenwerking kan volgen. Je maakt meteen een afspraak voor volgende week.

Vervolgens ga je naar je afspraak in het jongerencentrum waar je samen met de jongerenwerker en de buurtsportcoach een begin maakt met een plan van aanpak om aanbod voor jongeren te ontwikkelen. Jouw idee om een brainstormavond met jongeren te organiseren zodat zij zélf aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben, wordt enthousiast omarmd. Na goede afspraken te hebben gemaakt wie wat verder oppakt, loop je terug naar de bibliotheek.

Na de lunch bereid je nog e.e.a. voor aan de vergadering van het Domeinteam Jongeren die de dag erna plaatsvindt en maak je een planning voor de aanstaande klassenbezoeken van brugklassers. 

Jouw laatste actie van de dag is een afspraak met een tweetal jongeren. Zij gaan jouw helpen om een community-programma rondom de nieuwe aangeschafte bordspellen verder vorm te geven, Jouw zoektocht hierin is: hoe bereik je de jongeren en maak je ze enthousiast voor deze nieuwe collectie.

Na een lange dag kijk je terug op een mooie, drukke en afwisselende dag. 

Pas jij bij ons? 

Ondernemend, daadkrachtig, innoverend en nieuwsgierig passen bij deze functie. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. Inclusief en divers willen we zijn. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Samen leven gaat beter en plezieriger als iedereen meedoet en zich betrokken voelt.

Theek 5 ziet het als haar opdracht om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten. Taal, in de ruimste betekenis van het woord, zien wij daarbij als de sleutel. Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl

Even praktisch: 

  • Bruto maandsalaris: tussen € 2.607 en € 3.415 per maand (obv 36 uur) conform CAO 
  • Locatie: Oosterhout  
  • Aantal uur: 16 uur 
  • Werktijden worden in overleg vastgesteld 
  • 25 vakantiedagen (obv fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden 

Nieuwsgierig? 

Kom gerust langs en stel je vragen aan onze medewerkers! Ze vertellen je graag meer over de waardevolle rol die jij kunt vervullen. Je kunt ook contact opnemen met Wanda Moelands (regiomanager) via w.moelands@theek5.nl of ons algemene telefoonnummer (085) 744 10 52. 

Kom jij ons team versterken? 

Solliciteer vóór 11 december 2023 via solliciteren@theek5.nl met je CV en motivatie. De eerste gesprekken vinden woensdag 13 december 2023 plaats, waarna op maandag 18 december 2023 eventueel een tweede gesprek plaatsvindt. Hou je deze dagen vrij?

Op deze vacature is ons privacyreglement voor sollicitanten van toepassing

Solliciteer op deze vacature