Vacature Informatiemedewerker Informatiepunt Digitale Overheid

Wil jij een brug slaan tussen inwoner en digitale overheid? Word jij er blij van mensen zelfstandig te leren deelnemen aan onze digitale samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Informatiemedewerker Informatiepunt Digitale Overheid

Wil jij een brug slaan tussen inwoner en digitale overheid? Word jij er blij van mensen zelfstandig te leren deelnemen aan onze digitale samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw week eruit bij Theek 5?

Onze collega’s in de frontoffice beantwoorden dagelijks (basis) vragen van klanten met betrekking tot de digitale overheid. Als Informatiemedewerker Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) heb jij de expertrol binnen Theek 5 en werk je niet voor één vestiging, maar voor Theek 5 breed. Zo verzorg je regelmatig kennissessies aan je frontoffice collega’s om hun kennisniveau te vergroten en maak je ruimte om hun vragen te beantwoorden. Daarnaast zorg je voor het invoeren en actualiseren van gegevens in de landelijke G!DS database (databank met gegevens over organisaties en hun aanbod op sociaal en cultureel gebied) en daarmee de website www.hetinformatiepunt.nl.

Wekelijks bemens je de verschillende IDO spreekuren binnen ons werkgebied. Tijdens een spreekuur help je jongeren en volwassenen die digitaal vaardiger willen worden met de digitale, telefonische en papieren overheidsdienstverlening. Bekijk dit filmpje voor een impressie. Door jouw empathisch vermogen kun je goed communiceren met mensen met diverse achtergronden. Wanneer je de mensen niet direct kunt helpen, dan verwijs je ze warm door naar één van onze lokale maatschappelijke en educatieve partners, die in jouw netwerk zitten. Zo zijn onze inwoners in ieder geval wel verder geholpen. Wanneer je je werkdag afsluit, overheerst een warm en voldaan gevoel omdat jij voor mensen van betekenis bent geweest.

Pas jij bij ons?

Dienstverlenend, digitaal vaardig en nieuwsgierig passen bij deze functie. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. We willen inclusief en divers zijn, want wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl.

Even praktisch:

  • Bruto maandsalaris: tussen € 2.107,- en € 2.873 per maand (o.b.v. 36 uur) conform CAO
  • Waar: Theek 5 breed: overzicht van onze vestigingen
  • Aantal uur: 16-20 uur 
  • Werktijden in overleg: overdag en/of avond en/of weekend. Zie onze openingstijden. 
  • Je beschikt over auto en rijbewijs B.
  • De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden, mogelijkheid tot hybride werken.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Carla Bellaard (Specialist Nieuwe Media) via c.bellaard@theek5.nl of 06-22522218.

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteer voor 23 februari 2022 via solliciteren@theek5.nl en stuur je motivatie en CV mee. De eerste gesprekken staan gepland op: maandag 28 februari of woensdagmorgen 2 maart 2022.

Op deze vacature is ons privacyregelement voor sollicitanten van toepassing.