Vacature medewerker marketing en communicatie: content specialist (24 uur)

Word jij blij van het creëren van aantrekkelijke, informatieve en waardevolle content en ben jij in staat om op een verrassende en creatieve manier en via verschillende media onze 164.000 inwoners in ons werkgebied te bereiken? Wil jij werken in een maatschappelijke educatieve omgeving met fijne collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

2410

Hoe ziet jouw week eruit bij Theek 5? 

Als content specialist ben jij verantwoordelijk om diverse doelgroepen (van 0-100 jaar) te informeren over alle waardevolle activiteiten die wij als bibliotheek verzorgen. Theek 5 draagt actief bij aan de kennis- en informatiesamenleving op diverse manieren door inwoners te stimuleren, ondersteunen, faciliteren en toerusten zodat iedereen mee kan (blijven) doen. 

Het ene moment maak je een persbericht over een groot event. De andere dag breng je advies uit over het aanpassen van onze website in begrijpelijke taal. Jij verzorgt de inhoud van onze nieuwsbrieven en magazines. Je werkt nauw samen met collega’s om dit vorm te geven. 

Je bent echt thuis in de wereld van social media, SEO & SEA en je vindt het leuk om steeds weer nieuwe content in woord en beeld te brengen. Dit doe je aan de hand van de contentplanning die je samen met de collega’s en het team Marketing & Communicatie vaststelt. Ontwikkelingen op het gebied van content maken volg je op de voet. Je adviseert de organisatie hoe dit toepast kan worden en ondersteunt de collega’s in hun hulpvragen.

 Kortom, je vervult een dynamische functie binnen de organisatie, waarin je de ruimte hebt voor jouw inbreng, eigen ontwikkeling en ondernemerschap. Je rapporteert aan de programmamanager en wordt inhoudelijk aangestuurd door de Adviseur Marketing & Communicatie.

Pas jij bij ons? 

Ondernemend, gedreven en doortastend zijn competenties die horen bij deze functie. Daarnaast schrik je niet van deadlines, bent stressbestendig en kun je snel schakelen tussen de verschillende taken. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. Inclusief en divers willen we zijn. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl

Even praktisch: 

  • Bruto maandsalaris: tussen € 2.433,- en € 3.226 ,- per maand (o.b.v. 36 uur) schaal 7 conform CAO 
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden, mogelijkheid tot hybride werken, eindejaarsuitkering van 3,25%. 
  • Waar: werkplek in gebouw De Bussel in Oosterhout, je wordt van harte uitgenodigd om ook op onze andere vestigingen te werken • De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met intentie tot verlenging.

Nieuwsgierig? 

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Gisela Goos, programmamanager, via g.goos@theek5.nl of 06-10294116.

Wil jij bij ons komen werken? 

Solliciteer voor 24 februari 2023 via solliciteren@theek5.nl en stuur je motivatie en CV mee. De eerste gesprekken staan gepland op dinsdag 7 maart 2023. Eventuele 2e gesprekken op woensdag 8 maart 2023.

Op deze vacature is ons privacyreglement voor sollicitanten van toepassing.