Workshop Free Writing

Doe mee met deze workshop Free writing. Ervaar en Creeër. Leer spontane mooie teksten schrijven, iedereen kan het. Ook jij ! Onder leiding van schrijver en levensverhaalschrijver Jacobina Kunnen ga je in het thema Vrijere Vogels een mooie tekst, gedicht of proza schrijven op een bijzondere locatie. Schrijf je mee?
Workshop Free Writing
Volwassenen
Houtse Kerk, kerk in Den Hout
Gratis

Workshop Free Writing

In samenwerking met Stichting de Houtse Kerk in Den Hout organiseren we deze inspirerende workshop voor jong en oud. De workshop is een onderdeel van het project Vrijere Vogels van Stichting De Houtse Kerk, gekoppeld aan de BredaPhoto tentoonstelling in de Grote Kerk in Breda van 16 september tot 3 december 2023.

Meer over de workshop Freewriting
Voel je vrij, verlost van alle vorm van blokkade, laat energie en inspiratie vloeien.

Levensverhalenschrijver Jacobina Kunnen neemt je mee in de wereld van schrijven. We gaan met elkaar ideeën verzamelen rondom het thema 'Vrijere Vogels'. Daarna gaan we de opgedane inspiratie omzetten in teksten. Dit kan een persoonlijk verhaal zijn, een herinnering, mooie proza en mogelijk een gedicht. Jij bepaalt! Het wordt vooral een heel leuke ervaring met hoe je al snel een tekst kunt schrijven.' Schrijf je mee?

locatie: Houtse Kerk, Houtse Heuvel 12, 4911 AW Den Hout

Meer over de tentoonstelling Vrije Vogels in Grote Kerk
Vrije Vogels : door de lens van internationale topfotografen*
De mens heeft altijd gedroomd van vliegen. Maar het lukt ons nog steeds niet dat op dezelfde vrije manier als vogels te doen. Misschien is dat waardoor ze ons zo fascineren. De kleurrijke veren, de sierlijke beweeglijkheid, de kracht van hun vleugels, de verleidelijke zang en de magische dans in de lucht hebben door de eeuwen heen veel kunstenaars geïnspireerd. De Grote Kerk Breda en BredaPhoto bundelen hun krachten en brengen dit najaar 14 internationale topfotografen die hun eigen visie op deze wonderlijke wezens geven samen in de tentoonstelling Vrije Vogels.

Agenda

zondag 8 oktober 2023

van 14:00 tot 15:30

Houtse Kerk, kerk in Den Hout Gratis Nog 18 beschikbaar