Webinar: Samen sociaal online

Informatief webinar over het mediagebruik van kinderen tot 12 jaar. We geven je praktische tips over het mediagebruik van kinderen van 8 tot 12 jaar én laat zien hoe je media kunt inzetten om samen het gesprek te voeren en balans te creëren.
Ouder(s) en kind
Online
Gratis

Webinar: Samen sociaal online

In het kader van de Week van de Mediawijsheid (5 november t/m 12 november 2021) neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl ouders mee in het mediagebruik van kinderen tot 12 jaar. In hoeverre is er sprake van balans? Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Waar leg je de grens voor online of offline contact en hoe praat je met je kind over media? Welke media kun je daarvoor gebruiken?

Samen sociaal online
De afgelopen tijd waren we meer aangewezen op online contact. Nu we steeds meer live kunnen doen, is het goed om de balans weer te herstellen. Maar hoe doe je dat? Hoe staat het ervoor met het mediagebruik van kinderen? Dat betrokken zijn belangrijk is, weten we. Dat het leuk kan zijn om als gezin iets te doen, ook. Maar de tijd ontbreekt. En WAT doe je dan? Daarnaast zijn kinderen steeds meer alleen online bezig. Hoe weet je dat ze zich online net zo sociaal gedragen als offline?

Meld je aan
Kortom, heb je kinderen op de basisschool? Meld je dan aan voor dit webinar. Je ontvangt praktische tips om het gesprek aan te gaan over het gedrag online. Ook is er voldoende ruimte voor vragen. Laat je inspireren! Je meld je aan via deze link: : https://attendee.gotowebinar.com/register/296383670599889676

Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Week van de Mediawijsheid, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.

Agenda

dinsdag 9 november 2021

van 20:00 tot 21:00

Online Gratis