Verdiepingsworkshop Buro Brein³: Hoe bereik ik mijn doel?

Tackel jouw beren op de weg
Volwassenen
Online

Verdiepingsworkshop Buro Brein³: Hoe bereik ik mijn doel?

Na een aantal mooie lezingen over je brein wordt het tijd voor een verdieping! Buro Brein³ heeft de afgelopen jaren heel wat mensen mogen voorzien van een grote dosis breinkennis. Merk je dat je actief met een beer aan de slag wil gaan, maar je nog afvraagt; hoe pak ik dat aan in mijn situatie? Wij helpen je op weg en gaan graag samen het avontuur aan om beren te tackelen!

Op 27 mei gaan wij in een klein groepje aan de slag met deze vraag. Tijdens deze workshop ga je je beer aankijken en concreet bepalen wat je er mee zou kunnen en willen doen. Kortom: waar word jij echt blij van? Wat maakt dat je dat nog niet gedaan hebt? We zullen de benoemde strategieën gaan toepassen met elkaar zodat jij een eerste stapje zet in de richting van dat doel wat je altijd al hebt willen bereiken. Zien we je dan?

Belangrijk: Het is noodzakelijk dat je een eerste informatieve lezing van Buro Brein³ al gevolgd hebt. Vorig jaar of dit jaar. Heb je dit niet? Koop een combinatieticket, dan krijg je de opname erbij.

Je kunt hier je ticket kopen.

Agenda

donderdag 27 mei 2021

van 20:00 tot 21:30

Online