Spreekuur STAP budget

Het STAP-budget is een subsidie die u kunt gebruiken voor scholing, om uw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. heb je hulp nodig bij het aanvragen van dit budget? Kom naar het maandelijkse spreekuur van de UWV-scholingsadviseur. Wil je meer weten opleidingen, maak dan een afspraak bij het LeerWerkloket.
Spreekuur STAP budget

Spreekuur STAP budget

Wat is STAP-budget?
STAP-budget is een subsidie voor scholing. Het is een geldbedrag van maximaal 1.000 euro dat u 1 keer per jaar kunt gebruiken. STAP staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie. Met STAP-budget kunt u uw positie op de arbeidsmarkt verbeteren.

Elke 3e donderdag van de maand zijn in bij Theek 5 Oosterhout scholingsadviseurs van UWV aanwezig voor hulp bij het aanvragen van het STAP budget. TIP: via het zogenaamde zij-portaal UWV STAP is mogelijk extra budget beschikbaar voor kwetsbare burgers.

Het spreekuur is gratis en vrijblijvend, wel op afspraak! Stuur een e-mail naar: scholingwbz@uwv.nl

Praktische informatie
Datum: elke 3e donderdag van de maand
Tijd: vanaf 10.30 tot 13.00 uur
Locatie: Theek 5 Oosterhout, nabij de Informatiepunt Digitale Overheid tafel op de begane grond.
Adres: bibliotheek Theek 5, Torenstraat 8 te Oosterhout.
Kosten: gratis, spreekuur op afspraak
Meer info: https://www.stapuwv.nl/p/voorportaal
Aanmelden via mail via : scholingwbz@uwv.nl

Weet je niet nog niet welke opleiding?
Wil je meer over opleidingsmogelijkheden? Maak dan een afspraak voor het spreekuur Leerwerkloket. Beide spreekuren zijn op de 3e donderdag van de maand. Aanmelden via website Leerwerkloket: Klik hier om een gratis afspraak te maken