Online buikspreekpoppenvoorstelling 'Plastic Soep (wat een troep)'

Tijdens de online voorstelling 'PLASTIC SOEP (wat een troep!)' beleven kinderen – van 3 tot 8 jaar – samen met buikspreekster Lydia een vrolijk en fantasievol piraten-avontuur.
Online buikspreekpoppenvoorstelling 'Plastic Soep (wat een troep)'
Kinderen
Online
Gratis Kinderboekenweek Livestream
Gratis

Online buikspreekpoppenvoorstelling 'Plastic Soep (wat een troep)'

Ga samen met buikspreekster Lydia op een vrolijk en fantasievol piraten-avontuur. Ze neemt je mee op een virtuele reis naar oceanen, schat-eilanden en een heuse zeemeerminnen-baai...

Op iedere locatie kom je telkens een nieuw figuur tegen; Harry Haai, Sully Schildpad en Lorre Papegaai. Zij vertellen je iets over de gevolgen van Plastic Soep in hun leven.

Naast veel humor en vrolijke interactie komen de kinderen tijdens de voorstelling meer te weten over de gevolgen die de massale verspreiding van plastic heeft op de wereld.

Livestream via Zoom
Deze voorstelling wordt live gehouden via Zoom. Bekijk de voorstelling rechtstreeks via je webbrowser of installeer de Zoom-app op je computer, tablet of telefoon.

Aanmelden
Na aanmelding ontvang je een ticket. Op dit ticket staat de link naar de voorstelling en een wachtwoord om toegang te krijgen tot de Zoom-meeting.

 

Agenda

Kinderboekenweek 2022: thema GiGa-groen

zaterdag 15 oktober 2022

van 14:00 tot 15:00

Online Gratis