Lezing Jaap Robben

Jaap Robben (1984) is dichter en auteur. Hij geeft deze avond een lezing over o.a. zijn boek Zomervacht die momenteel aan een internationale zegetocht bezig is.
Volwassenen
Theek 5 Dongen
€ 15,00

Lezing Jaap Robben

Jaap Robben (1984) is dichter en auteur. Hij schrijft niet specifiek voor een leeftijd, maar voor iedereen in het bijzonder. Sinds 2004 publiceert hij poëzie, romans, artikelen, jeugdboeken en vertalingen. Ook schreef hij meermaals voor het theater. Zijn werk werd veelvuldig bekroond, zijn romans worden verfilmd en zijn werk verschijnt inmiddels in vijftien talen. Zijn laatste roman Zomervacht is momenteel aan een internationale zegetocht bezig. Het boek kwam op de longlist terecht van de International Booker Prize en werd geprezen in de media zoals de New York Times en bekende auteurs zoals Hilary Mantel.

Tijdens de lezing spreekt Robben over zowel zijn romans als zijn boek Een mensenleven geleden: in het voetspoor van de bevrijding (2019). Na zijn lezing zal er nog een interview plaatsvinden.

Aanmelden
De lezing vindt plaats in de theaterzaal van DonckHuys in De Cammeleur.
Je koopt hier je kaartje »

Agenda

woensdag 10 november 2021

van 20:15 tot 21:15

Theek 5 Dongen € 15,00

Jaap Robben is in 1984 geboren in Oosterhout en is schrijver, dichter en theatermaker. Naar eigen zeggen wilde hij vroeger het liefst Afrikaan worden of archeoloog. Hij besloot er later toch voor te kiezen om zijn studie Milieu en Maatschappij wetenschappen af te ronden en ging vervolgens naar de Koningstheater Akademie in Den Bosch. Jaap schrijft niet voor mensen van een specifieke leeftijd, maar voor iedereen in het bijzonder.