Leer omgaan met Mijn Amphia - workshop

Tijdens de workshop mijnAmphia leer je omgaan met de digitale patiënten-omgeving van het ziekenhuis. B.v. uitslagen bekijken, je medisch dossier inzien, afspraken maken/wijzigen. Tijdens de workshop is er ook altijd ruimte voor vragen. Hiervoor is een DigiD nodig.
Leer omgaan met Mijn Amphia - workshop

Leer omgaan met Mijn Amphia - workshop

Het maken van een afspraak bij het ziekenhuis; steeds vaker regel je dit via internet. En daarvoor heb je een DigiD nodig. Ook voor het gebruiken van de online omgeving mijnAmphia is een DigiD noodzakelijk.

Voor veel mensen is het inloggen met de DigiD een lastige klus. De meeste mensen hebben een DigiD. Maar voor velen is het werken ermee niet logisch. Bij Amphia worden afsprakenbrieven niet standaard meer per post verstuurd. Om patiënten te helpen bij het regelen van hun online zaken organiseren Bibliotheek Theek 5 en Amphia nu samen workshops in het ziekenhuis in Oosterhout.

Gratis workshop mijnAmphia
Tijdens de workshop mijnAmphia leer je omgaan met de digitale patiënten-omgeving van het ziekenhuis. B.v. uitslagen bekijken of je medisch dossier inzien, afspraken maken/wijzigen. Tijdens de workshop is er ook altijd ruimte voor vragen.

Deze workshops worden gegeven in het Amphia ziekenhuis, locatie Oosterhout (Pasteurlaan 9). U krijgt een gratis uitrij munt.

De laptops staan klaar, maar je mag ook je eigen laptop of tablet meenemen.
Doe je mee?

Wil je meer informatie over de workshop?
• Stuur een e-mail naar c.bellaard@theek5.nl
• Bel of stuur een (Whatsapp-)bericht naar 06-22522218