Kinderboekenweekfestival: Ga je mee vergroenen?

Ga je mee gezellig “vergroenen”? Zorgen voor de aarde, zorgen voor elkaar, samen delen en geven. Dit zijn de principes van permacultuur. Alles wat je aandacht geeft, groeit! Beleef, proef en geniet van de natuur! Heerlijk buiten, gezellig met elkaar. Ga je mee avonturieren? Geef je dan op voor één van de workshops.
Kinderboekenweekfestival: Ga je mee vergroenen?

Kinderboekenweekfestival: Ga je mee vergroenen?

Ga je mee gezellig “vergroenen”? Zorgen voor de aarde, zorgen voor elkaar, samen delen en geven. Dit zijn de principes van permacultuur. Graag vertel ik je hier meer over tijdens de workshops. Alles wat je aandacht geeft, groeit! Beleef, proef en geniet van de natuur! Heerlijk buiten, gezellig met elkaar. Ga je mee avonturieren? Geef je dan op voor één van de workshops.

Even voorstellen
Graag stel ik mij voor en vertel wat meer over mijzelf: ik ben Edith, 50 jaar, dochter, zus, vrouw, moeder, 4 kinderen, 4 dieren. Heb veel passie en hart voor de natuur. Elke dag mag ik jong en oud begeleiden naar meer bewustwording, inzicht, eigenwaarde, zodat ze gezonder en vitaler worden, dat hun lichaam zichzelf herstelt en geneest en zij vol energie, rust en balans door het leven gaan. Dat zij zo optimaal mogelijk genieten en ontspannen. Hou ook van de natuur! Haal ’t beste uit jezelf, voor jezelf en de ander: leef rijk!

Locatie: dakterras

In samenwerking met: Edith van Zandwijk