Gi-Ga-groene Theatervoorstelling

De kinderboekweek is hét boekenfeest voor als je op de basisschool zit. Een fijne familievoorstelling vol humor, beweging, natuur en interactie.
Gi-Ga-groene Theatervoorstelling

Gi-Ga-groene Theatervoorstelling

De kinderboekweek is hét boekenfeest voor als je op de basisschool zit. Kom een kijkje nemen in de Gi-Ga-groene slaapkamer van twee zusjes!

Janine haar kamer was al groen. En nu wil Ineke datzelfde met haar kamer doen. De zussen slapen tijdelijk even samen op één slaapkamer. Als dat maar goed gaat. Ze zijn nogal verschillend van aard (zoals dat met zussen vaak gaat). Janine leest veel, heeft veel fantasie, is stoer, wil naar het bos, lekker op avontuur. Ineke is een meisje die nooit iets doet wat eigenlijk niet mag. In een geleend boek ontdekken de meiden een grappige brief. De brief zegt: “Ga nooit zonder kippenbouillon het bos in”. Dus gaan de meiden op survivaltocht! Of toch niet, want moeder heeft gezegd dat het 'never' maar dan ook nooit mag. Wat zou jij doen? Zijn regels er voor gemaakt om te doen alsof ze soms niet bestaan?

Deze fijne familievoorstelling zit vol humor, beweging, natuur én interactie. Tevens wordt er een knipoog gemaakt naar het thema: Gi-Ga-groen, want ook duurzaamheid krijgt aandacht tijdens de kinderboekweek.

Theater van Niks & van Alles
Gespeeld door Ineke & Janine, van het Oisterwijkse jeugdtheater van Niks & van Alles. Ze maken al 23 jaar met veel passie voorstellingen, boekbewerkingen en geven lessen op heel veel fijne plekken waar kinderen zijn.

_ _

Aanmelden
Zit je op de basisschool? Dan kun je je aanmelden via InGeertruidenberg (Sjors Creatief).
Ieder(e) mama, papa, oom, tante, oma, opa, broertje of zusje die je mee wil nemen dienen zich hieronder aan te melden. (vol=vol)