Duurzaam Oosterhout: lezing Florian Dirkse

Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian Dirkse een inspirerend verhaal over het volgen van je droom. Een verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

Duurzaam Oosterhout: lezing Florian Dirkse

Al vanaf jongs af aan was zeilen één van Florians grootste passies. Het werd er met de paplepel ingegoten door zijn ouders. Zijn passie resulteerde in een droom: de wereld rondzeilen. Hij maakte zijn droom waar en zeilde samen met zijn zeilboot twee jaar rond de wereld.

Tijdens deze reis kwam hij zoveel plastic tegen in de oceanen, dat hij er een nieuwe missie aan overhield: het opruimen van de oceanen. Om deze missie uit te voeren startte hij samen met Boyan Slat als co-captain het project The Ocean Cleanup. Ook werd hij cofounder van The Green Miles. Daarnaast was Florian te zien als de eerste kapitein Iglo van Nederland.

Een inspirerend verhaal over het volgen van je droom, passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

Deze inspirende lezing wordt georganiseerd i.s.m. Theater de Bussel, speciaal in de Duurzaam Oosterhout Week.

Locatie:
De voorstelling vindt plaats in de grote zaal van Theater De Bussel.

Aanvangstijd:
20.15 uur

Kosten:
€ 15,00 per persoon inclusief drankje

Kaartverkoop:
Kaarten zijn te bestellen via de website van Theater de Bussel.

Klik hier voor kaarten