Digitale schoonmaak op je laptop - Zomerse Digisnack Dongen 2023

Met een opgeruimd huis kun je makkelijker spullen terugvinden en is er minder afleiding. Datzelfde geldt voor je computer of telefoon. Minder drukte op je scherm en dus meer focus en rust.
Digitale schoonmaak op je laptop - Zomerse Digisnack Dongen 2023
Volwassenen
Dongen - Europlus Dongen
Digitale vaardigheden
€ 5,00

Digitale schoonmaak op je laptop - Zomerse Digisnack Dongen 2023

Waarom de keukenvloer boenen? Waarom de auto stofzuigen? Omdat het goed voelt als iets weer blinkend schoon is. En het geeft je een rustiger gevoel. Met een opgeruimd huis, kun je makkelijker spullen terugvinden en is er minder afleiding. Datzelfde geldt voor je computer.
Minder drukte op je scherm en dus meer focus en rust. Een tweede voordeel van een ‘opgeruimd’ apparaat is dat deze er minder traag van wordt. Hierbij kun je denken aan:

• Verwijderen tijdelijke bestanden
• Controle of je nog opslagruimte hebt
• Oude downloads en cookies weggooien
• Prullenbak legen
• Ordenen van persoonlijke bestanden

Tijdens deze bijeenkomst werken we met laptops. Er staan laptops van de bieb voor je klaar. Je eigen laptop meenemen mag natuurlijk ook!

Heb je trek in nog meer digitale zomersnacks? Meld je dan ook aan voor de sessies Foto's bewerken op je telefoon, Gemeente Dongen website of Weerbaar online - privacy en veiligheid. Gebruik de zomer om jouw digitale vaardigheden op te frissen!

Agenda

maandag 24 juli 2023

van 10:00 tot 12:00

Dongen - Europlus Dongen € 5,00 Nog 5 beschikbaar