De BIG5 trilogie, het krachtige kleitablet

Lezing van auteur Eckoo over haar boek Het krachtige kleitablet
De BIG5 trilogie, het krachtige kleitablet
Jongeren
Oosterhout - Theek 5 Oosterhout Centrum
€ 2,50

De BIG5 trilogie, het krachtige kleitablet

De Oosterhoutse auteur Eckoo, pseudoniem van Nanda van Eck, heeft dit jaar haar eerste young adultroman gepubliceerd. Deze middag zal zij alles vertellen over haar boek, het schrijfproces en natuurlijk over de volgende delen in de reeks van de BIG5.

Vijf talenten, vier rampen, één missie.

Het is 2041. Na de Grote Vloedgolf is de wereld veranderd. De vijftienjarige Lena krijgt een geheimzinnig oud kleitablet onder ogen. Daarop staat een voorspelling over de BIG5: vijf jonge talenten met dierlijke eigenschappen bundelen hun krachten.
Lena ontdekt dat zij een van de vijf is en gaat op zoek naar de andere vier. De opdracht op het kleitablet is dringend: werk samen en voorkom vier rampen.
Deze missie blijkt uitdagender dan gedacht. Wat wordt er bedoeld met “vijf is te veel”? En waarom worden ze tegengewerkt door Spits, de steenrijke leider van de Zwarte TOR-beweging? Vijf bijzondere tieners met uiteenlopende karakters moeten elkaar vinden om als BIG5 bizarre uitdagingen aan te gaan.
De BIG5: een verhaal vol geheimen, leugens, liefde en mysterie. Het krachtige kleitablet is het eerste deel van de BIG5-trilogie.

Agenda

zondag 11 december 2022

van 15:00 tot 16:00

Oosterhout - Theek 5 Oosterhout Centrum € 2,50