Cursus Weet de weg te vinden met Google - Dongen (start 31 oktober 2022)

Raak je wel eens de weg kwijt als je iets wil zoeken op internet? Google is een handige zoekhulp maar je moet er wel mee leren werken. 2 lessen van 2 uur.
Cursus Weet de weg te vinden met Google - Dongen (start 31 oktober 2022)
Volwassenen
Dongen - Europlus Dongen
Digitale vaardigheden
€ 10,00

Cursus Weet de weg te vinden met Google - Dongen (start 31 oktober 2022)

Raak je wel eens de weg kwijt als je iets wilt zoeken op internet? Google is een handige zoekhulp, maar je moet er wel mee leren werken. In deze cursus krijg je veel tips en trucs om ook daadwerkelijk te vinden wat je zoekt. Wat is de beste manier om iets op te zoeken, hoe weet je of de informatie ook klopt en wat is er verder nog mogelijk?

En dan gaat de wereld voor je open! Dat kan zelfs heel letterlijk, want je kunt bijvoorbeeld jouw straat bekijken via Google Streetview. Of de route naar jouw nieuwe vakantiebestemming uitstippelen met Google Maps. Je kunt ook alvast restaurantjes zoeken in de buurt van die vrienden die je binnenkort gaat bezoeken. Of laat ze naar je toekomen, om te proeven van die zelfgebakken taart, waarvoor je het recept natuurlijk van internet hebt geplukt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De laptops staan voor je klaar! Wil je gebruik maken van jouw eigen tablet, dan graag zelf meenemen.

Weet de weg te vinden met Google is een cursus van twee lessen in kleine groep van max. 8 personen. Basiskennis van internet is nodig.

Cursusdata
Er zijn per cursus twee wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. De cursus start op maandagochtend 31 oktober in Europlus Dongen. De volgende cursusochtend is op 7 november van 09.30 tot 11.30 uur.

Agenda

maandag 31 oktober 2022

van 09:30 tot 11:30

Dongen - Europlus Dongen € 10,00 Nog 1 beschikbaar