Cursus Klik en Tik op de iPad (Oosterhout)

Heb jij moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. 3 lessen van 2 uur.
Volwassenen
Theek 5 Oosterhout Centrale
Digitale vaardigheden
€ 15,00

Cursus Klik en Tik op de iPad (Oosterhout)

Let op: deze cursus is voor iPad gebruikers

Heb jij moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn!

Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Tevens kun je ook veel informatie over je hobby's vinden en natuurlijk online contact houden met familie en vrienden.

Maar hoe leer je daar op een eenvoudige manier mee omgaan? Theek 5 biedt de cursus Klik & Tik op de iPad aan. Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de iPad. het is een knoppencursus met o.a. uitleg over het maken van foto's en film, het installeren van apps en daarnaast leer je internetten, o.a. zoeken op internet, formulieren invullen en bestanden te ‘downloaden’.

O.a. via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Thuis oefenen kan ook!
Een cursus van 3 lessen in kleine groepjes van max. 6 personen.

Neem je eigen iPad mee of gebruik er een van Theek 5

Cursusdata
Er zijn per cursus drie wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. De nieuwe cursus start op maandag 5 oktober 2021 bij Theek 5 Oosterhout. De volgende cursusochtenden zijn op 12 en 19 oktober van 14.00-16.00 uur.

Agenda

dinsdag 5 oktober 2021

van 14:00 tot 16:00

Theek 5 Oosterhout Centrale € 15,00 Nog 6 beschikbaar