Cursus Klik en Tik op de Android tablet - leer internetten Dongen (start 18 jan 2023)

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Wil je ook weten waar al die knoppen voor zijn op je Android tablet? Kom naar de cursus Klik en tik op de Android tablet.
Cursus Klik en Tik op de Android tablet - leer internetten Dongen (start 18 jan 2023)
Volwassenen
Dongen - De Cammeleur
Digitale vaardigheden
€ 15,00

Cursus Klik en Tik op de Android tablet - leer internetten Dongen (start 18 jan 2023)

Let op: deze cursus is voor Android tablet gebruikers. Neem je eigen tablet mee!

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, een reis boeken, belastingaangifte doen, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Tevens kun je ook veel informatie over je hobby's vinden en natuurlijk online contact houden met familie en vrienden.

Maar hoe leer je daar op een eenvoudige manier mee omgaan? Theek 5 biedt de cursus Klik en Tik op de Android tablet aan. Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet op je tablet. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, zoeken op internet, formulieren invullen en bestanden te ‘downloaden’. Daarnaast is het ook een knoppencursus.

Een cursus van 3 lessen in kleine groepjes van max. 8 personen.

Cursusdata
De cursus bestaat uit drie wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. De cursus start op woensdag 18 januari om 14.00 bij Theek5 Dongen. De volgende cursusmiddagen zijn op 25 januari en 1 februari van 14.00 tot 16.00 uur.

Agenda

woensdag 18 januari 2023

van 14:00 tot 16:00

Dongen - De Cammeleur € 15,00 Nog 8 beschikbaar