Cursus Klik en Tik - Leer internetten op iPad - Oosterhout (start 14 maart 2022)

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Ontdek en leer de mogelijkheden van internet op je iPad. Drie lessen van twee uur.
Volwassenen
Theek 5 Oosterhout Centrale
Digitale vaardigheden Ontmoeting
€ 15,00

Cursus Klik en Tik - Leer internetten op iPad - Oosterhout (start 14 maart 2022)

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, een reis boeken, belastingaangifte doen, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Tevens kun je ook veel informatie over je hobby's vinden en natuurlijk online contact houden met familie en vrienden.

Maar hoe leer je daar op een eenvoudige manier mee omgaan? Theek 5 biedt de cursus Klik en Tik aan. Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet op je iPad. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, zoeken op internet, formulieren invullen en bestanden te ‘downloaden’.

O.a. via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Thuis oefenen kan ook!

De cursus bestaat uit 3 lessen in een kleine groep van max. 8 personen.
Neem je eigen iPad mee!

Cursusdata
Er zijn per cursus drie wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. De cursus start op maandag 14 maart 2022 bij Theek 5 Oosterhout. De volgende cursusochtenden zijn op 21 en 28 maart van 9.30 tot 11.30 uur.

Agenda

maandag 14 maart 2022

van 09:30 tot 11:30

Theek 5 Oosterhout Centrale € 15,00 Nog 1 beschikbaar