Boekverfilming Kapsalon Romy

Kapsalon Romy is een boekverfilming gebaseerd op het gelijknamige boek van Tamara Bos. De film wordt vertoond door Cinemaclub Dongen. Bibliotheekleden krijgen korting op een kaartje.

Boekverfilming Kapsalon Romy

De moeder van Romy moet heel veel werken. Daarom gaat Romy elke dag na school naar haar oma toe. Als je denkt dat het leuk is, dan heb je het mis. Want oma Stine heeft het heel druk met haar eigen kapsalon en is daarnaast best streng tegen Romy. Maar alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft.

Kapsalon Romy is een Nederlandse film uit 2019 onder regie van Mischa Kamp. De hoofdrollen worden onder andere vervuld door Beppie Melissen, Vita Heijmen en Noortje Herlaar. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tamara Bos.

Ga naar www.cinemaclubdongen.nl voor meer informatie. Bibliotheekleden krijgen € 1,00 korting op deze film en betalen dus slechts € 7,00. Kaartjes zijn uitsluitend contant te koop bij de kassa van het filmtheater in Dongepark. Vergeet niet je bibliotheekpas mee te nemen!