Beleef-lezing OERsterk

Gediplomeerd OERsterk-coach Ilse Jaspers neemt je mee op de weg naar een gezonder, fitter en blijer leven. OERsterk staat voor Ontspanning, Eten (voeden ipv vullen) en Regelmatig bewegen. Wees welkom, want jij wilt je toch ook OERsterk voelen?
Beleef-lezing OERsterk

Beleef-lezing OERsterk

Gezond zijn, je energiek en blij voelen ..dat willen we allemaal. Toch lukt het veel mensen niet om dit echt goed voor elkaar te krijgen. In deze instap-workshop krijg jij nuttige en praktische informatie, tips en oefeningen.

Één ding is zeker jij gaat de werking van je lijf en brein een stuk beter begrijpen. Ook word je uitgedaagd een persoonlijke leefstijl challenge met jezelf aan te gaan om je gezondheid en vitaliteit een lekkere oppepper te geven. Een ideaal startpunt voor meer vitaliteit!

In deze workshop krijg je:
- Uitleg over gezondheid & vitaliteit en waarom een gezonde leefstijl volhouden soms zo lastig is?
- Theoretische uitleg en makkelijk in te zetten acties per OERsterk-pijler - Praktische tips - Oefeningen (omdat je het beste leert door te ervaren)
- Een format voor jouw persoonlijke challenge journal waar jij direct mee aan de slag kan.

Voor wie? De workshop is voor iedereen die zichzelf meer gezondheid en vitaliteit gunt door zo natuurlijk mogelijk te leven

Door wie? De workshop wordt gegeven door OERsterk coach Ilse Jaspers, eigenaar van praktijk stapsgewijzer www.stapsgewijzer.nl

Deze workshop is een onderdeel van alle activiteiten van de Duurzaam Oosterhout Week met als thema (Duurzame) voeding