Speciaal voor... volwassenen

Mooie boeken, interessante activiteiten zoals workshops, cursussen en lezingen en handige informatie. Bekijk op deze pagina wat we jou allemaal te bieden hebben!

Speciaal voor... volwassenen

Theek 5 is er voor jou

In de bibliotheek vind je veel meer dan alleen een prachtige collectie boeken. We organiseren ook een heleboel leuke en handige activiteiten zoals lezingen, cursussen en workshops. Als je iets nieuws wilt leren, is Theek 5 de ideale plek om te starten. Zowel online via onze website als in de bibliotheek zelf helpen we je graag op weg. Maar ook als je het 'gewoon' lekker vindt om de krant of een tijdschrift bij ons te komen lezen onder het genot van een kopje koffie of thee, ben je van harte welkom. 

Wist je dat...

Je ook als je geen lid bent van de bibliotheek gewoon binnen kunt lopen en gebruik kunt maken van ons aanbod? Onze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en zijn vaak gratis. Ook mag je in de bibliotheek zelf gebruik maken van onze collectie. Om boeken en andere materialen te lenen en mee naar huis te nemen, moet je wel lid zijn van de Bibliotheek. 

Word lid van Theek 5

Met een abonnement op de bibliotheek heb je de keus uit duizenden boeken, e-books en luisterboeken voor thuis. Ook heb je als lid (thuis) toegang tot handige databanken en programma’s. En natuurlijk steun je met jouw lidmaatschap de bibliotheek!
Word lid!
Word lid van Theek 5

Lees meer over...

Grootletterboeken

Grootletterboeken

Boeken met extra grote letters.

Leer een andere taal

Leer een andere taal

Wil je een nieuwe taal leren? Bekijk dan deze tips!

Ontwikkelplein

Ontwikkelplein

Dé plek om je te ontwikkelen.

Passend lezen

Passend lezen

Speciale collectie voor mensen met een (lees)beperking.