Vergroot je digitale kennis

Leer het internet nog verder kennen met een (vervolg)cursus bij de bibliotheek. Heb je al een basiscursus Klik en Tik gevolgd of ken je de basis van het internet al, maar wil je je nog verder verdiepen? Ontdek onze cursussen voor (licht) gevorderden en vergroot je online kennis!

Vergroot je digitale kennis

Wil jij ook digitale kennis vergroten?

Je moet tegenwoordig bijna alles digitaal regelen. Om dit te kunnen heb je kennis nodig van het internet en andere digitale vaardigheden. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Leer het internet nog verder kennen met een vervolgcursussen bij de bibliotheek. Denk hierbij aan je online privacy, een digitale schoonmaak, werken met apps en smartphone. Heb je al een basiscursus Klik en Tik gevolgd of ken je de basis van het internet al, maar wil je je nog verder verdiepen? Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. 

Cursusaanbod

De cursussen vinden plaats op verschillende locaties en zijn meestal verdeeld over meerdere dagen en/of dagdelen. Wat inbegrepen is en wat je zelf dient mee te nemen staat per cursus vermeld. Kijk voor het komende cursusaanbod op ons activiteitenoverzicht.

Wil je meer informatie of wil je een bepaalde cursus volgen in jouw gemeente? Neem dan contact op met via info@theek5.nl of bel (085) 744 10 52 (maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur). Samen bekijken we de mogelijkheden. 

 

Ook interessant

Informatiepunt Digitale Overheid

Informatiepunt Digitale Overheid

Heb je een vraag over de digitale overheid? Kom naar de bibliotheek! We helpen je graag.

Hulp bij digitale overheid en de digitale zorg

Hulp bij digitale overheid en de digitale zorg

Regel zaken met de overheid en je zorg online!

Donorregistratie

Donorregistratie

Beslis of je orgaandonor wil worden en registreer je keuze.