Weet de weg te vinden met Google Klik en Tik - vervolgcursus Rijen (start 15 dec. 2022)

Raak je wel eens de weg kwijt als je iets wil zoeken op internet? Google is een handige zoekhulp maar je moet er wel mee leren werken. 2 lessen van 2 uur. Op een rustig tempo in een groepje van max. 8 personen. i.s.m. SV Rijen
Weet de weg te vinden met Google Klik en Tik - vervolgcursus Rijen (start 15 dec. 2022)
Volwassenen
Rijen - Cultureel Centrum De Boodschap
Digitale vaardigheden
€ 10,00

Weet de weg te vinden met Google Klik en Tik - vervolgcursus Rijen (start 15 dec. 2022)

Raak je wel eens de weg kwijt als je iets wilt zoeken op internet? Google is een handige zoekhulp, maar je moet er wel mee leren werken. In deze cursus krijg je veel tips en trucs om ook daadwerkelijk te vinden wat je zoekt. Wat is de beste manier om iets op te zoeken, hoe weet je of de informatie ook klopt en wat is er verder nog mogelijk? (Dit is een vervolgcursus op Klik en tik: leer internetten).
 
En dan gaat de wereld voor je open! Dat kan zelfs heel letterlijk, want je kunt bijvoorbeeld jouw straat bekijken via Google Streetview. Of de route naar jouw nieuwe vakantiebestemming uitstippelen met Google Maps. Je kunt ook alvast restaurantjes zoeken in de buurt van die vrienden die je binnenkort gaat bezoeken. Of laat ze naar je toekomen, om te proeven van die zelfgebakken taart, waarvoor je het recept natuurlijk van internet hebt geplukt. De mogelijkheden zijn eindeloos.
De laptops staan voor je klaar! Wil je gebruik maken van jouw eigen tablet, dan graag zelf meenemen.
 
Weet de weg te vinden met Google is een cursus van twee lessen in kleine groep van max. 8 personen. Basiskennis van internet is nodig.
 
Cursusdata
Er zijn per cursus twee wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. Op donderdagen 15 en 20 december in de Boodschap in Rijen

Agenda

donderdag 15 december 2022

van 09:30 tot 11:30

Rijen - Cultureel Centrum De Boodschap € 10,00 Nog 4 beschikbaar