Online Ontdeklab: een kinetisch ros

Ga tijdens het Online Ontdeklab thuis aan de slag met je eigen ros. Het paard dat je gaat maken is een stuk kinetisch speelgoed. Dat wil zeggen dat je door een beweging iets anders kan laten bewegen. Ontdek zelf hoe de tandwieltechniek de kop en de staart van het het ros laat bewegen! Voor kinderen van 8-12 jaar.
Online Ontdeklab: een kinetisch ros

Online Ontdeklab: een kinetisch ros

Online Ontdeklab: een kinetische ros
Verzorgd door KidsLab

Maak je eigen kinetische ros
Tijdens deze thuiseditie van het Ontdeklab ga je een kinetische speelgoed ros maken. Dat wil zeggen dat je door een beweging iets anders kan laten bewegen. Zet zelf de 3D-geprinte en gelasercutte onderdelen in elkaar met tandwielen, zodat het paard in beweging kan komen. Als laatste stap kun je het ros versieren met stiften, verf en knutselmaterialen.

Bestel jouw pakket en haal het op in de bibliotheek
Schrijf je in voor het Online Ontdeklab bij jouw Theek 5 -vestiging en haal tijdens de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) jouw eigen techniekkit met alle onderdelen op in de bibliotheek.

Deelname online workshop via Zoom
Neem op donderdag 19 oktober, van 15.00 tot 16.30 uur, deel aan de gratis workshop via de Zoomlink (Zoomsessie 19 oktober). Je krijgt dan uitleg en samen zetten we het ros in elkaar. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Een schaar en voor versiering eventueel stiften, potloden en verf.

Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online middag van maken!

Voor kinderen van 8-12 jaar.