Lezing Murat Isik

De geboren verhalenverteller vertelt over zijn nieuwste roman 'In de mist van Golden Gate Park', het langverwachte vervolg op de bestseller 'Wees onzichtbaar'.
Lezing Murat Isik
Volwassenen
Dongen - Theek 5 Dongen
Lezing
€ 12,50

Lezing Murat Isik

Boeiend en meeslepend
Murat Isik is bekend geworden met zijn boek 'Wees onzichtbaar', waarmee hij onder andere de Libris Literatuur Prijs en de Boekhandelsprijs won. Deze epische roman, gebaseerd op Isiks jeugd, gaat over de Turkse Metin die met zijn ouders en zus in de Bijlmer komt wonen. Zijn nieuwe boek is het vervolg op deze bestseller en verschijnt eind februari.

In de mist van Golden Gate Park
In deze schitterende nieuwe roman gaat Metin studeren in San Francisco. Met het betreden van deze nieuwe wereld is hij vastbesloten zijn oude zelf achter zich te laten en een zelfverzekerde en daadkrachtige man worden. Een paar weken na zijn aankomst vinden de aanslagen van 11 september plaats. Een meeslepend verhaal over het zoeken naar vrijheid en autonomie, het vinden van de liefde, de wording van een schrijver en de banden met je familie.

Over Murat Isik
Murat Isik is geboren in Turkije en kwam kort na zijn geboorte met zijn ouders en zus in Nederland wonen. Over zijn eigen jeugd en dat van zijn ouders schreef hij meerdere romans, waarmee hij al verschillende prijzen won.

Kom luisteren naar deze geboren verhalenverteller
Ben jij ook nieuwsgierig naar deze getalenteerde schrijver? Tijdens de lezing vertelt Murat Isik over zijn nieuwe roman, maar er is ook gelegenheid om vragen over zijn andere romans te stellen. Je kunt deze avond ook een van zijn boeken aanschaffen en laten signeren.

Waar en wanneer
Maandag 25 maart, van 20.00 tot 22.00 uur
In De Cammeleur, Hoge Ham 126 in Dongen

Kosten
€ 12,50 per persoon, inclusief een pauzedrankje.
Ben je 25 jaar of jonger? Dan kost een kaartje € 7,50 op vertoon van je identiteitsbewijs. Er zijn 50 plaatsen voor jongeren beschikbaar.

Agenda

maandag 25 maart 2024

van 20:00 tot 22:00

Dongen - Theek 5 Dongen € 12,50