Cursus Klik en Tik - Leer internetten op computer of laptop - Dongen (start 2 feb 2024)

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Ontdek en leer de mogelijkheden van internet op je computer of laptop. Vier lessen van twee uur.
Cursus Klik en Tik - Leer internetten op computer of laptop - Dongen (start 2 feb 2024)
Volwassenen
Dongen - De Cammeleur
Digitale vaardigheden
€ 15,00

Cursus Klik en Tik - Leer internetten op computer of laptop - Dongen (start 2 feb 2024)

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, een reis boeken, belastingaangifte doen, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Tevens kun je ook veel informatie over je hobby's vinden en natuurlijk online contact houden met familie en vrienden.

Maar hoe leer je daar op een eenvoudige manier mee omgaan? Theek 5 biedt de cursus Klik & Tik aan. Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet op je computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, zoeken op internet, formulieren invullen en bestanden te ‘downloaden’.

O.a. via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Thuis oefenen kan ook!
Een cursus van 4 lessen in kleine groep van max. 8 personen.
De laptops staan klaar tijdens de cursus

Cursusdata
Er zijn per cursus vier wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. De cursus start op 2 februari bij De Cammeleur in Dongen om 9.30. De volgende cursusochtenden zijn op 9, 16 en 23 februari van 9.30 tot 11.30 uur.

Kosten
De cursus van 4 lessen kost € 15. Deze prijs is inclusief een kopje koffie of thee.

Agenda

vrijdag 2 februari 2024

van 09:30 tot 11:30

Dongen - De Cammeleur € 15,00 Nog 4 beschikbaar