18 jaar worden: wat moet ik regelen #HoeDan?!

Ben jij 17 of 18 jaar en heb je geen idee wat je allemaal moet regelen of weten op het gebied van toeslagen van de Belastingdienst, financiën en verzekeringen? Kom dan naar deze bijeenkomst of volg hem via onze livestream!
18 jaar worden: wat moet ik regelen #HoeDan?!

18 jaar worden: wat moet ik regelen #HoeDan?!

Als je 18 wordt, veranderen er veel zaken op financieel gebied die eerst misschien wel door je ouders geregeld werden. Ben jij 17 of 18 jaar en heb je geen idee wat je allemaal moet regelen of weten op het gebied van toeslagen van de Belastingdienst, financiën en verzekeringen? Kom dan naar deze bijeenkomst!

Rechten en plichten
We proberen je wegwijs te maken in deze soms lastige en saaie zaken. Vaak weet je niet waar je recht op hebt, welke zaken je verplicht bent te regelen en waar je terecht kunt met vragen. De bijeenkomst wordt begeleid door Djoline van der Heijden van DJF Advies en Marcella van Heel van Finenzo. Echte pro’s die jou informatie geven en die een antwoord hebben op al jouw vragen.

Live bijwonen in de bibliotheek
De bijeenkomst vindt plaats bij Theek 5 Oosterhout. Het aantal plaatsen is beperkt, meld je dus tijdig aan.

Liever via livestream?
Je kunt de bijeenkomst ook vanuit huis via een livestream volgen. Een aantal dagen voor aanvang ontvang je per e-mail automatisch een toegangslink.
Meld je hier aan voor de livestream »