Zoek de warmte op bij Theek 5

De hoge (energie)prijzen raken bijna alle lagen in de samenleving. Ook voelen steeds meer mensen zich eenzaam. Daarom willen we je ook deze winter een warme en gezellige plek bieden bij onze vestigingen. 

Bij Theek 5 kan iedereen terecht die op zoek is naar een warme plek. Een plek om elkaar te ontmoeten, te werken, studeren of gewoon lekker even te genieten van een boek, krant of magazine. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn!

Warme kamers

Als bibliotheek doen wij ook dit jaar mee met de landelijke campagne ‘Deken van warme kamers over Nederland’ van Het Leger Des Heils. Ook deze winter opent het Leger des Heils iedere dag de deuren van ruim honderd buurthuiskamers. Net als vorig jaar gaan we een deken van Warme Kamers over Nederland leggen. Door een warme plek te bieden aan iedereen die op zoek is naar warmte en gezelligheid.

Op de website www.warmekamers.nl staan alle locaties. We zien je graag in één van onze gezellige vestigingen.

Ga naar onze vestigingen
2852

Ook interessant....

16-11-2023

Koffie met....Stichting Met je Hart

Dinsdagmiddag 14 november was er weer een leuke Koffie met… in Oosterhout. Deze koffiemomenten organiseren we in samenwerking met Stichting Met je hart Oosterhout.

2-5-2023

Lentetheater: zing en beleef mee met Len en Doré

In de laatste week van april vonden twee seizoenstheaters plaats bij twee zorglocaties in de kern Geertruidenberg. In samenwerking met Theek 5 Raamsdonksveer zorgde Mijzo voor een middag vol herkenning en gezelligheid.