Heb jij plezier in voorlezen en kun je enthousiast een verhaal overbrengen?

Word voorleesvrijwilliger bij Theek 5 Raamsdonksveer

Heb jij plezier in voorlezen en kun je enthousiast een verhaal overbrengen?

Kinderen genieten van verhalen. Bibliotheek Theek 5 is op zoek naar vrijwilligers die graag voorlezen. Vanaf september 2021 wordt er weer gestart met Voorleespret in bibliotheek Raamsdonksveer. Iedere donderdagochtend in de even weken staat een voorleeshalfuurtje gepland voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Heb jij plezier in voorlezen, kun je enthousiast een verhaal overbrengen, vind je het leuk om met jonge kinderen om te gaan en ben je op donderdagochtend beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Thema’s en boeken worden in overleg gekozen, waarbij we je met plezier tips en adviezen geven om samen met andere voorleesvrijwilligers het extra knus en gezellig te maken..

Wij bieden

Een fijne werkomgeving in een informele sfeer en inspirerende omgeving. En natuurlijk het enthousiasme van kinderen die naar de verhalen komen luisteren. We maken duidelijke afspraken en er is een goed vrijwilligersbeleid. We bieden een cursus ‘Interactief Voorlezen’, je ontvangt een gratis bibliotheekpas en maakt tegen gunstige voorwaarden gebruik van producten en diensten van Theek 5.

Interesse?

Neem contact op met Sharon de Hart. Mail s.dehart@theek5.nl, bel 085 – 74 41 052 of loop binnen bij de bibliotheek, Keizersdijk 30. Reageren kan tot en met 18 juli. Vanaf maandag 19 juli wordt er contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

Reageer op deze vacature