Vacature: Secretariaat & Projectondersteuning

Plannen & organiseren, klant- en relatiegericht handelen en digitaal vaardig passen bij deze functie. Past dit ook bij jou? Solliciteer dan snel!

Vacature: Secretariaat & Projectondersteuning

Word jij blij van het organiseren van kleine en grote bijeenkomsten; administratieve ondersteuning van een breed scala aan activiteiten en het begeleiden van de stagiaire secretariaat? Wil jij graag werken in een betekenisvolle, maatschappelijk en educatieve omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit bij Theek 5?

Na de inkomende post behandeld te hebben stem je de komende dagen met de stagiaire door; je werkt de notulen van de Raad van Toezicht uit en plant de medewerkersbijeenkomst voor het einde van het jaar in. Voor de ruim 300 vrijwilligers van Theek 5 verwerk je alle mutaties in AFAS en zorgt dat er een VOG-verklaring wordt aangevraagd voor een nieuwe vrijwilliger. Vanuit één van de vestigingen komt de vraag om iets te bestellen. Daar ga jij of de stagiaire mee aan de slag. In de middag staat de organisatie van het jaarlijkse kerstfeest van Theek 5 op de agenda waar jij de lead in hebt. Tevens ben je die middag een paar uur de back-up voor de telefooncentrale. Alvast vooruitdenkend aan de input voor diverse rapportages zet je reminders uit naar de diverse interne stakeholders. Daarnaast houd je de sollicitatiemailbox in de gaten aangezien er op dit moment een paar vacatures uitstaan.

Pas jij bij ons?

Plannen & organiseren, klant- en relatiegericht handelen en digitaal vaardig passen bij deze functie. Ook heb je affiniteit met cijfers. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. Inclusief en divers willen we zijn. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl

Even praktisch:

  • Bruto maandsalaris: tussen € 1.938 en € 2.930 per maand (obv 36 uur) conform schaal 5/6 van de CAO. Inschaling afhankelijk van werkervaring.
  • Waar: werkplek in gebouw De Bussel in Oosterhout, je wordt van harte uitgenodigd om ook op onze andere vestigingen te werken
  • Aantal uur: 24 uur flexibel in te zetten zodat het past bij jouw agenda
  • 25 vakantiedagen (obv fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden, mogelijk tot hybride werken.

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henny Aarts, Manager Bedrijfsvoering, via h.aarts@theek5.nl of via 06-22457749.

Wil jij bij ons komen werken? 

Solliciteer voor 14 november 2022 via solliciteren@theek5.nl en stuur je motivatie en CV mee. De eerste gesprekken staan gepland op: dinsdagmiddag 15 november. Een eventuele 2e ronde/afsluiting staat gepland op maandagmiddag 21 november.

 

Op deze vacature is ons privacyregelement voor sollicitanten van toepassing.