Vacature: Ondersteunend bibliotheekmedewerker Flex

Word ondersteunend bibliotheekmedewerker en geef onze bezoekers een welkom gevoel!

Vacature: Ondersteunend bibliotheekmedewerker Flex

Word jij blij van mensen verder helpen met hele diverse vragen in onze verschillende vestigingen? Houd jij van afwisseling, vrijheid omdat je flexibel inzetbaar bent en van veel fijne collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit bij Theek 5?
Je gaat naar de vestiging van die dag. Daar kijk je om je heen of de bibliotheek er netjes uit ziet en of je alles kunt vinden om klaar te zetten voor onze bezoekers. Het geeft je een trots gevoel om in deze mooie en inspirerende omgeving te werken. Werk je samen met vrijwilligers, dan stem je af wie wat oppakt deze dag. Je zorgt dat de dagelijkse gang van zaken in deze vestiging doorgaat. Vandaag is dit jouw toko!

Onze bezoekers geef je een welkom gevoel. Ze weten je te vinden voor hun vragen over onze collectie en met de digitale overheid. Je wijst een groep ouders met kleine kinderen de weg naar de voorleesactiviteit. Iemand die zichtbaar moeite heeft met werken op een van onze computers wijs je proactief op ons Taalhuis. Iemand heeft hulp nodig met het printen. Je geeft boekentips. En als je een keer een vraag niet weet, bel je een collega of zoek je het op. Een ander verder helpen is de basis. Wanneer je je werkdag afsluit, ga je met een warm en voldaan gevoel naar huis. Dankzij jou zijn alle bezoekers goed geholpen vandaag en konden we onze dienstverlening blijven aanbieden.

Pas jij bij ons?
Gastvrij, digitaal vaardig, flexibel en oplossingsgericht passen bij deze functie. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. Inclusief en divers willen we zijn. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl

Even praktisch:

  • Bruto maandsalaris (per 1 juli 2022): tussen € 2.153 (schaal 3.1) en € 2.939 (schaal 4.9) per maand (obv 40 uur) conform CAO
  • Waar: Wisselende Locatie(s)
  • Aantal uur: 16 uur per week: 50% volgens vast rooster op vaste locatie, 50% flexibel inzetbaar
  • Werktijden in overleg en waar nodig: overdag en/of avond en/of weekend. Zie onze openingstijden.
  • 25 vakantiedagen (obv fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en kunt altijd over een auto beschikken

Nieuwsgierig?
Kom gerust langs en stel je vragen aan onze medewerkers! Ze vertellen je graag meer. Je kunt ook contact opnemen met Dianna van Brakel (Coördinator Dienstverlening & Vrijwilligers) via d.vanbrakel@theek5.nl of ons algemene telefoonnummer (085) 744 10 52.

Wil jij bij ons komen werken? Solliciteer voor 18 oktober 2022 via solliciteren@theek5.nl en stuur je motivatie en CV mee. De eerste gesprekken staan gepland op vrijdag 21 oktober 2022.

Op deze vacature is ons privacyregelement voor sollicitanten van toepassing