Vacature Medewerker Projecten & Activiteiten (cultuur) (8-12 uur) Oosterhout

Word jij blij van het organiseren van activiteiten? Houd je van cultuur? Ben je bekend met het cultureel veld – bij voorkeur in gemeente Oosterhout? Houd je van een uitdaging? Zie jij kansen om culturele activiteiten in te zetten inwoners te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Werk je graag nauw samen met collega’s en/of organisaties? Spreekt dit je aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacature Medewerker Projecten & Activiteiten (cultuur) (8-12 uur) Oosterhout

Hoe ziet jouw week eruit bij Theek 5?

Jouw dag begint met een online overleg met jouw collega’s waarbij zij jou meenemen in hun zoektocht hoe zij op een ludieke wijze hun doelgroep kunnen bereiken. Jij hebt boordevol ideeën en ziet een mooie kans om onze samenwerking met het cultureel veld te verstevigen. Je sluit het overleg af met de afspraak dat jij contact op zal nemen met de lokale fanfare om te kijken of zij open staan om de krachten te bundelen.

Na het overleg rijd je naar het gemeentehuis, waar jij samen met jouw collega van het VVV een afspraak hebt met de wethouder en beleidsambtenaar Cultuur. Samen evalueren jullie het laatste halfjaar en maken afspraken over de komende periode waarin de plannen voor het komend jaar besproken worden ten aanzien van het vraagstuk “hoe kan het cultureel veld ingezet worden om meer toeristen naar Oosterhout te trekken”?

In de middag heb je een overleg met de coördinator van het Digi-Taalhuis. Deze geeft aan dat het moeilijk is om de doelgroep ‘laaggeletterden’ te bereiken. De vraag is of een culturele aanpak de doelgroep kan inspireren en te verleiden om aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling te werken.  

De dag sluit je af als medeorganisator van een informatieve bijeenkomst over het belang van taalontwikkeling van het jonge kind. Je heet alle ouders en leerkrachten welkom en biedt ze een lekker bakje koffie aan. Je geniet van de bijeenkomst en luistert geboeid naar de gastspreker die jij hebt geregeld. Tijdens de pauze maak je een praatje met een leerkracht kunstgeschiedenis die toevallig voorzitter is van de Heemkundekring. Je sluit de avond af met een visitekaartje in je zak en een verzoek om snel een afspraak te maken om samen met het bestuur te kijken hoe we elkaars krachten kunnen bundelen. Een tentoonstelling is al min of meer in kannen en kruiken. Na een lange dan sluit je jouw werkdag moe, maar voldaan en met een glimlach af. 

Pas jij bij ons?

Ondernemend, daadkrachtig, innoverend en nieuwsgierig passen bij deze functie. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. Inclusiviteit en divers willen we zijn. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Samen leven gaat beter en plezieriger als iedereen meedoet en zich betrokken voelt.

Theek 5 ziet het als haar opdracht om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten. Taal, in de ruimste betekenis van het woord, zien wij daarbij als de sleutel. Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl.

Even praktisch:

  • Bruto maandsalaris: tussen € 2.433 en € 3.226 per maand (o.b.v. 36 uur) conform CAO
  • Locatie: Oosterhout  
  • Aantal uur: 8 tot 12 uur 
  • Werktijden worden in overleg vastgesteld
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden 

Nieuwsgierig?

Kom gerust langs en stel je vragen aan onze medewerkers! Ze vertellen je graag meer over de waardevolle rol die jij kunt vervullen. Je kunt ook contact opnemen met Wanda Moelands (regiomanager) via w.moelands@theek5.nl of ons algemene telefoonnummer (085) 744 10 52. 

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteer vóór 6 maart 2023 via solliciteren@theek5.nl met je CV en motivatie. Op woensdag 8 maart vinden de eerste gesprekken plaats, waarna op vrijdag 10 maart eventueel jouw tweede gesprek plaatsvindt. Hou je deze dagen vrij?
 

Op deze vacature is ons privacyregelement voor sollicitanten van toepassing.

Solliciteer op deze vacature