Hoe ziet jouw week eruit bij Theek 5?

Aan het begin van je dienst kijk je om je heen of de bibliotheek er netjes uit ziet. Het geeft je een trots gevoel om in zo’n mooie en inspirerende omgeving te werken. Je legt de kranten op tafel en controleert of alle apparatuur aan staat. Je begroet de vrijwilligers (afhankelijk van de vestiging) en stemt met hen af wie wat oppakt deze dag. Als de bibliotheek open gaat ben je er helemaal klaar voor! 

Onze bezoekers geef je een welkom gevoel en je begroet ze enthousiast. Ze weten je te vinden voor hun vragen over onze collectie en de digitale overheid. Zo help je iemand met het aanvragen van een gezondheidsverklaring voor het rijbewijs of het aanvragen van een Digid. Je loopt rond en benadert bezoekers actief zodat je ze zo goed mogelijk kan helpen. Je wijst een groep ouders met kleine kinderen de weg naar de voorleesactiviteit. Iemand die zichtbaar moeite heeft met werken op een van onze computers wijs je proactief op ons Digi-Taalhuis en je ontvangt bezoekers die hun Nederlands in groepsverband willen verbeteren. Ondertussen werk je de nieuwe tijdschriften in, help je klanten bij de zelfservice en geef je boekentips. En als je een keer een vraag niet weet, vraag je het een collega of zoek je het op. Een ander verder helpen is de basis. Wanneer je je werkdag afsluit, ga je met een warm en voldaan gevoel naar huis.  

Pas jij bij ons?

Gastvrij, digitaal vaardig en nieuwsgierig passen bij deze functie. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. Inclusiviteit en divers willen we zijn. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Samen leven gaat beter en plezieriger als iedereen meedoet en zich betrokken voelt.

Theek 5 ziet het als haar opdracht om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten. Taal, in de ruimste betekenis van het woord, zien wij daarbij als de sleutel. Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl.

Even praktisch:

  • Bruto maandsalaris: tussen € 2.102,- en € 2.968,- per maand (obv 36 uur) conform CAO
  • Locatie(s): Raamsdonksveer en Lage Zwaluwe (je bent ook bereid om in andere vestigingen in de regio te werken als dat nodig is) 
  • Aantal uur: 12,5 uur 
  • Werktijden zijn op dit moment: woensdagmiddag in Lage Zwaluwe, vrijdagmiddag en -avond en 1 zaterdag per 3 weken in Raamsdonksveer  
  • 25 vakantiedagen (obv fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden 

Nieuwsgierig?

Kom gerust langs en stel je vragen aan onze medewerkers! Ze vertellen je graag meer over de waardevolle rol die jij kunt vervullen. Voor vragen kun je ook terecht bij Arlette Koreman, regiomanager: 06-52834955 / a.koreman@theek5.nl

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteer vóór 5 juli 2023 via solliciteren@theek5.nl met je CV en motivatie. Op dinsdagochtend 11 juli en vrijdagochtend 14 juli zijn de eerste gesprekken. Hou je deze dagen vrij?
 

Op deze vacature is ons privacyregelement voor sollicitanten van toepassing.

Solliciteer op deze vacature