Hoe ziet jouw week eruit bij Theek 5?

Aan het begin van je dienst kijk je om je heen of de bibliotheek er netjes uit ziet. Het geeft je een trots gevoel om in zo’n mooie en inspirerende omgeving te werken. Met veel zin begin je aan jouw werkdag. Je neemt samen met de medewerkers en vrijwilligers de dagplanning en ieders taken door. Daarna ga je de bibliotheek in. Hier stap je proactief op klanten af en maakt een praatje met ze. Wie weet heeft een klant een goed idee voor een activiteit om samen met Theek 5 te organiseren. 

Tijdens het rondlopen zie je een vader die zijn zoontje voor aan het lezen is en een studente die met een koptelefoon duidelijk aan het studeren is. Je helpt iemand verder met de digitale vragen bij het Informatiepunt Digitale Overheid, of je verwijst iemand door naar een spreekuur in de vestiging.  Je bent het aanspreekpunt voor de collectie in de vestigingen; als er twijfel is over het afschrijven van materialen hak jij de knoop door. Gedurende de verdere dag begroet je bezoekers, maak je diverse praatjes en help en adviseer je daar waar mogelijk bij digitale vragen, collectievragen etc. Je ziet veel blije gezichten de bibliotheek verlaten.

Samen met jouw collega medewerker Informatie & Advies ben je het gezicht van Theek 5 voor al onze bezoekers. Samen zorgen jullie ervoor dat bezoekers gastvrij ontvangen worden en dat de bibliotheek er altijd netjes uitziet. Daarnaast heb je een coördinerende rol op de werkprocessen, collectieprocessen en het rooster en ben je tevens het eerste aanspreekpunt voor onze waardevolle vrijwilligers. Wanneer je je werkdag afsluit, ga je met een warm en voldaan gevoel naar huis.

Pas jij bij ons?

Gastvrij, daadkrachtig, digitaal vaardig en nieuwsgierig passen bij deze functie. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. Inclusief en divers willen we zijn. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Samen leven gaat beter en plezieriger als iedereen meedoet en zich betrokken voelt.

Theek 5 ziet het als haar opdracht om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten. Taal, in de ruimste betekenis van het woord, zien wij daarbij als de sleutel. Meer info over Theek 5 vind je op https://www.theek5.nl/

Even praktisch:

•         Bruto maandsalaris: tussen € 2318 en € 3114 per maand (o.b.v. 36 uur) conform CAO 
•         Locaties: Gilze en Dongen
•         Aantal uur: 27 uur 
•         Werktijden: maandag van 14.00 tot 17.00 uur, woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 en één keer per drie weken op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur
•         25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden, een actieve personeelsvereniging
•         Gezien het werken op verschillende locaties is het een pré als je beschikt over een auto en een rijbewijs B. 

Nieuwsgierig?

Kom gerust langs en stel je vragen aan onze medewerkers! Ze vertellen je graag meer over de waardevolle rol die jij kunt vervullen. Je kunt ook contact opnemen met Marjolijn Schuurmans (regiomanager) via m.schuurmans@theek5.nl / 06-18 51 98 35 of ons algemene telefoonnummer 085 744 10 52. 

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteer vóór 30 september 2023 via solliciteren@theek5.nl met je CV en motivatie. Op dinsdag 3 oktober houden wij de eerste gesprekken en op vrijdag 6 oktober volgt een eventueel tweede gesprek. Hou je deze dagen vrij?

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur. 
 

Op deze vacature is ons privacyregelement voor sollicitanten van toepassing.

Solliciteer op deze vacature