Word jij blij van het bevorderen van leesplezier en digitale geletterdheid in het onderwijs en de kinderopvang? Wil je graag werken in een betekenisvolle, maatschappelijke en educatieve omgeving? En werk je het liefst samen in een betrokken team? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

Hoe ziet jouw dag eruit bij Theek 5? 

Je start de dag met het Onderwijsoverleg, waarin je samen met je directe collega’s spart over de ontwikkelingen binnen het onderwijs en onze nieuwste producten die hierop aansluiten. Aan het eind van het overleg worden de beste boekentips uitgewisseld. Daarna heb je een afspraak op een basisschool waar je tijdens de lunchpauze de leerkrachten de nieuwste boeken laat zien. Je enthousiasme werkt aanstekelijk; één van de leerkrachten vraagt specifiek naar een werkvorm voor haar klas. 

Aan het eind van de middag ga je naar een kinderopvanglocatie om kennis te maken en te vertellen wat Theek 5 op taal en digitaal gebied kan betekenen voor het jonge kind. Je geeft alvast wat mediawijze tips mee en maakt concrete afspraken over het vervolg. Als je je werkdag afsluit ga je met een warm en voldaan gevoel naar huis. 

Herken jij jezelf hierin? 

  • Het is een grote pré wanneer je beschikt over de opleiding tot leesconsulent/mediacoach of bereid bent deze te volgen.
  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding (bv pedagogiek of vergelijkbaar) en aantoonbaar affiniteit met het onderwijs en kinderopvang.
  • Je beschikt over eigen vervoer om diverse scholen en instellingen te bezoeken.

Pas jij bij ons?  

Empathisch, oplossingsgericht en projectmatig werken passen bij deze functie. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. Inclusief en divers willen we zijn. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar.  Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl  

Even praktisch:  

  • Bruto maandsalaris: tussen € 2.433 en € 3.226 per maand (obv 36 uur) conform CAO 
  • Waar: Dongen en Oosterhout (dit kan wijzigen) 
  • Aantal uur: 23-28 uur 
  • Werktijden in overleg: overdag en een aantal keer per jaar in de avond en/of het weekend 
  • 25 vakantiedagen (obv fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot hybride werken 

Nieuwsgierig?  

Kom gerust langs en stel je vragen aan onze medewerkers! Ze vertellen je graag meer. Je kunt ook contact opnemen met Annemarie van der Vegt, Manager Onderwijs, via a.vandervegt@theek5.nl

Kom jij ons team versterken? 

Solliciteer voor maandag 11 september 2023 via solliciteren@theek5.nl en stuur je motivatie en CV mee. De eerste gesprekken staan gepland op maandag 18 september 2023, de tweede gesprekken op maandag 25 september 2023. 

Op deze vacature is ons privacyregelement voor sollicitanten van toepassing.

Solliciteer op deze vacature