Uitbreiding collectie Drimmelen aan de Biesbosch

Help de collectie 'Drimmelen aan de Biesbosch' groeien! Doneer een boek tijdens de bibliotheekverhuizing in Made. Neem contact op of kom langs. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Uitbreiding collectie Drimmelen aan de Biesbosch
Tijdens de verhuizing van de bibliotheek in Made, wordt de collectie ‘Drimmelen aan de Biesbosch’ uitgebreid. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Heb jij een boek wat je hiervoor wilt doneren, neem dan contact op met de bibliotheek of kom langs.

Collectie ‘Drimmelen aan de Biesbosch’

'Drimmelen aan de Biesbosch’ is een speciale plek in de bibliotheek waar we onze trots op en liefde voor de blauwgroene gemeente Drimmelen met elkaar delen. In de collectie 'Drimmelen aan de Biesbosch' is ruim aandacht voor Natuurpark de Biesbosch en de vloed waardoor de Biesbosch ooit ontstond, maar natuurlijk ook voor de heldhaftige Liniecrossers, de geschiedenis van al onze mooie dorpen in woord en beeld en andere prachtige verhalen die zijn geschreven over de Biesbosch. 

Deze collectie is met zorg samengesteld voor kinderen en volwassenen uit de gemeente Drimmelen en andere geïnteresseerden. 

Oproep boeken

Wij willen deze bijzondere collectie zo compleet mogelijk maken. Daarom doen wij graag opnieuw een oproep aan alle inwoners van de gemeente Drimmelen: 

Heb jij nog een mooi boek over bijvoorbeeld de dorpen in de gemeente Drimmelen of de Biesbosch dat je wilt doneren? Neem dan via email contact op via  w.vandijk@theek5.nl of kom langs in de bieb. Ons collectieteam kijkt of jouw donatie past bij de collectie ‘Drimmelen aan de Biesbosch’ en geschikt is voor uitlening. Wie weet staat jouw boek straks te pronken in de bieb!

Aanpassing openingstijden 

Omdat Theek 5 Made gaat verhuizen gelden er aangepaste openingstijden. Tot 29 januari kun je nog gewoon gebruik maken van de locatie in de Mayboom. Vanaf 5 februari staan we voor je klaar in de nieuwe locatie van de bibliotheek in De Bernardus, aan de Kapelstraat 1. In de tussenliggende periode van 29 januari tot 5 februari ben je van harte welkom in één van de andere locaties van Theek 5.  Kijk voor de nieuwe openingstijden op www.theek5.nl/openingstijden 

Informatie over openingstijden
2942